Barspin i problem z linką.
Barspin i problem z linką.
Witam,
Opisałem mój problem z v-ką w sprzęcie ale nie było odpowiedzi, więc tu zadam inne pytanie. Podciąnąłem sobie linke tak aby klocki mocno ścisnęły obręcz i kiedy zakręce barspina klocki są zaciśnięte na kole i hamują. Czy da się coś zrobić żeby można było zrobić abubace a potem barspina bez regulacji linki ?
Opisałem mój problem z v-ką w sprzęcie ale nie było odpowiedzi, więc tu zadam inne pytanie. Podciąnąłem sobie linke tak aby klocki mocno ścisnęły obręcz i kiedy zakręce barspina klocki są zaciśnięte na kole i hamują. Czy da się coś zrobić żeby można było zrobić abubace a potem barspina bez regulacji linki ?
http://www.enlargeyourpenis.de/53373.html
Ludzie czy wy nie mieliście takiego problemu ? Podciągnąłem sobie linke tym czym się podkręca przy klamce tak żeby hamulec mógł mocno ścisnąć koło przy abubace, ale jak mam tak naciągniętą żeby dobrze hamowało przy barspinie (po obróceniu kierownicy o 360stopni) hamulec mi się zaciska na kole. Co mam robić ???
http://www.enlargeyourpenis.de/53373.html
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja mam pancerze ok 80-90cm i jak zakręce nawet dwa to mi sie szczęki nie zaciskaja. jedynie jak mam skrecone linki to szczęki łapia po dotknieciu klamki ale same nie hamują. poluzuj troche linke. ja mam tak ze po naciśnieciu klami zostaje ok 1-2cm od kiery i dobrze mi hampel łapie (bo pięść jest praktycznie zacisnieta i mocno mozna naciskać) także jak masz długie pancerze to musisz sie przyzwyczaić i poluzowac linke.
*****!!! zwykłe linki do hampli maja przekroj zwojowy, wystarczy, ze zalozysz linke+pancerz od przezutki i bedzie ok, mozesz tez wydac na darmo troche wiecej kasy i kupic pancerze np wtp, gdzie najnizszy model to zwykly pancerz-nieoplaca sie w ogole, sredni tez, tylko fajne uszczelniony, najwyzszy to to samo co zwykly pancerz przezutkowy, tylko linkaa lepsza. aktualnie mam pancerz z najwyzszego modelu wtp, koncowki ze sredniego, a linke szlifowana jagwire, i nieczuc roznicy zbytnio od kumpla zwyklego pancerza przezutkowego, drugi raz napewno nieprzeplace
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
Ciompoki:) dajecie tak linak od przezutki bo mam mniejsza srednice a co idze z tym mniejsze tracie a pancerz z duza przepustowoscia wsrodek wd40 niema bata tyle ze linki od przezutek lubia sie przerywac szybko wiec kup se kilka naraz ja an jednej jezdze jzu 2 miech i jest git pzodro:D
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))