UMF Merida Dirt Fun czy BOP Iguana ???

pongo
Kontakt:

UMF Merida Dirt Fun czy BOP Iguana ???

Post autor: pongo »

Zamierzam kupić jedną z tych ram , ale nie moge sie do końca zdecydować którą ... Wydaje mi się że ta merida to lepszy pomysł i wygląda solidniej, za to iguana też prezentuje sie ok ale nie moge znaleźć zbyt wiele opinii o niej bo to dośc nowy produkt.
Piszcie co wybrac .. mile widziane opinie tych którzy jeżdżą na tych ramach
Gość

Re: UMF Merida Dirt Fun czy BOP Iguana ?

Post autor: Gość »

bierz umfa :D wytrzymała DH w szklarskiej na festiwalu, umf + pike = cudo :]
Brzunio
Kontakt:

Post autor: Brzunio »

UMF to dlamnmie jalepsza rama sztywna, ponieważ ma zajbisty kąt doskonale sie na niej skacze nie masz się co zastanawiać , nie zmyl się jej ceną :P kiedys byla dorższa
froger34
Kontakt:

Post autor: froger34 »

tak raczej uMF .. BOp jakoś mnie nie przekonuje szcególnie starsze serie chociaz te nowe ramki bopa sa podobno poprawione w stosunku co do starszych wersji wiec tez nie sa takie złe
kopecioch
Kontakt:

Post autor: kopecioch »

zdecydowanie UMF jest bardzo fajnna ramka.Mam ja od 2 tyg
Pozdro dla wszystkich street'erow i dirt'erow
pongo
Kontakt:

dzieki ... prawde mówiąc byłem juz prawie zdecydowany na UMF-a, chciałem tylko sie upewnić :]
cyc_ling
Kontakt:

Post autor: cyc_ling »

a mi wczoraj umf pekł :( gorna rura pekla zaraz przed spawem przy główce ale wywaliłem 2 mega dzioby jak szykowalem sie do 4x. Jednak mimo to polecam ta rame (ale tylko ta starą wersje). Wytrzymała bardzo duzo i jest bardzo lekka. Jedyne na co zwroc uwage to ze jezeli masz 175 i wiecej to bedzie tobie zbyt krotka. W poniedziałek ramka leci na gware i jesli uznaja to bedzie to wielki + dla meridy ;]
pongo
Kontakt:

muszą uznać :]
mam 172 cm , wiec powinno byc ok, ale narazie niestety zastały same 16 na allegro :( wczoraj jeszcze były 13,5 :[ a dzisiaj miałem kupic.. no nic poczekam ... :(:(:(
ODPOWIEDZ