V-ka słabo hamuje
V-ka słabo hamuje
Witam,
Ostatnio przy próbie abubaki zauważyłem że hamulec nie nie ściska koła tak mocno żebym mógł się zatrzymać po podskoczeniu na przeszkodę. Kupiłem dziś nowe klocki, umyłem ścianki obręczy ale nadal to samo. Mocniej nie moge zacisnąć klamki jednym palcem. Mam rame Destroyer Jump i przeczytałem gdzieś na tym forum, że można zdjąć fajkę z linki żeby polepszyć hamowanie w destroyerze czy jakoś tak. Proszę o jakieś porady.
Ostatnio przy próbie abubaki zauważyłem że hamulec nie nie ściska koła tak mocno żebym mógł się zatrzymać po podskoczeniu na przeszkodę. Kupiłem dziś nowe klocki, umyłem ścianki obręczy ale nadal to samo. Mocniej nie moge zacisnąć klamki jednym palcem. Mam rame Destroyer Jump i przeczytałem gdzieś na tym forum, że można zdjąć fajkę z linki żeby polepszyć hamowanie w destroyerze czy jakoś tak. Proszę o jakieś porady.
http://www.enlargeyourpenis.de/53373.html
Vojteeklepsze klocki?? 'twarda' klamka (ale wtedy nie ma modulacji)
Najlepiej nie robić abu jak się ma słabe/średnie vki bo można sobie coś zrobić... Ja zaliczyłem jednego klina porządnego przy próbie abubaki i już nawet nie próbuje ;|
no i przy vkach jednym palcem trudno zacisnac tak żeby hamulec utrzymał przy abu...
Najlepiej nie robić abu jak się ma słabe/średnie vki bo można sobie coś zrobić... Ja zaliczyłem jednego klina porządnego przy próbie abubaki i już nawet nie próbuje ;|
no i przy vkach jednym palcem trudno zacisnac tak żeby hamulec utrzymał przy abu...
Ride to die... oby jak najdłużej...
www.ldsc.yoyo.pl
www.ldsc.yoyo.pl
-
- Kontakt:
ewentualnie możesz kupić klamke avida fr% lub speed dial (jak masz więcej kasy). Klamki avida mająto do siebie że jak jużtam jest ta regulacja to działa. W FR5 jes ttaka mała szarna śrubka z boku w klamce (widać ją spokojnie). jak ją wkręcasz głębiej to klamka sie odchyla ( taka regulacja może Ci naciagnąc linke o jakieś 3-4mm). musisz mieć teżprostą obręcz i jak najblizej ustawione klocki w stosunku do obręczy. jak masz lekką ósemke to niestety nic nie poradzisz chyba że koło wycentrujesz jeżeli masz zósemkowane
www.roztocze.yoyo.pl
Brzunio **********, ze szkoda sluchac, u mnie chrom+koolstopy czerwone, i niema ***** żeby pusciło, szczeki sa jakiez zwykle i do tego z krotkimi ramionami, klamka primo, paancerz wtp, ale wczesniej na klamce zwyklej tektro i zwyklym pancerzu i lince dzxialalo, tez basrdzo dobrze.
a pozatym to HAMUJĄ, CO ZA TĘPYM ****** TRZEBA BYĆ, ŻEBY PISAC HAMULEC, HAMOWANIE ITD PRZEZ CH!!!
kurwa capslocka niewylaczylem, ale juz niech tak zostanie...
a pozatym to HAMUJĄ, CO ZA TĘPYM ****** TRZEBA BYĆ, ŻEBY PISAC HAMULEC, HAMOWANIE ITD PRZEZ CH!!!
kurwa capslocka niewylaczylem, ale juz niech tak zostanie...
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prolite jak się nie umie ustawic hamulca albo uzywa sie jakiś chińskich klamek to tak jest.. miałem black boxa i wcale nie był spowalniacze tylko jak dla mnie hamował zarąbiście szcególnie na tyle jeden palec blokada kołka z przodu dwa palce i blok! ogolnie jak jest dobraklamka i pancerze i wszystko jest dobrze wyregulowane jest spoko.