koła ważna sprawa.....

ajron
Kontakt:

koła ważna sprawa.....

Post autor: ajron »

No właśnie koła to ważna sprawa,nie wiem czy w mojej maszynie wytrzymają kółeczka na piastach deore,szprychach richmann 2,0,obręczach vuelta viper...Niektórzy są zdania że sie dobrze nadają bo są w miare lekkie i wytrzymałe inni zaś klnął piasty deore(że to shit...itp...).Jeżdże troszke w streecie i skacze w dircie,nie miałem zbyt wiele kasy więc złożyłem kółka na takich a nie innych "podzespołach".Co o tym myślicie?Czy nadają się do moich celów czy nie?Jeżdże na nich już 3 miechy i nic raczej sie nie psuje....warto jeszcze dodać że założone są na nie kendy 2,35 a mój bike to hardtail bez amorka z przodu....
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Jak się nie rozsypią to znaczy że wytrzymają.
Sam mam taką piaste i nie narzekam.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

w sumie dopoki sie nie opogna mozna na nich jezdzic no nie? :) ale jak co chwila bedziesz biegal z kluczem do szprych to czas pomyslec o zmianie :D na co juz naprawde dobrego.

Wczosniej proponuje zminic opony. Jak chcesz tylko streeta jezdzic to nie wiem... moze slicki ;) a jak troche trerenu to maybe Ninja przod i Kenda Knarly tyl?? Bo te Kendy jednak nie daja rady...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
szopen
Kontakt:

Post autor: szopen »

kszywy czy jak Ci tam: idz jepiej wkoncu na rower, bo sadzac po ilosci postow ktore wyslales i pytaniach jakie zadajesz, raczej go nie uzywasz :) respekt

natomiast jezeli chodzi o sam temat to odpowiedziales sobie na wlasne pytanie zadajac je...

pozdro dla prosow ;)
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Po *** się pytasz jak już masz co nie będziesz skakał bo ktoś ci powie, że badziewie, jak już kupiłeś to to nic nie zmieni!!!!!!!!
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Po pierwsze Kruku w regulaminie forum jest napisane że jak coś Cie denerwuje to poprostu nie odpowiadasz,po drugie skąd Ty wiesz co on sobie myślał??Może sprzeda....a może bedzie dalej jeździł pomimo tego że może są do dupy,chciał wiedzieć i tyle a Ty jak nie chciałeś odpowiadać to zawrzyj i tyle....
Moim zdaniem piasty troszke mogą nie wytrzymywać eksploatacji dłuższej,obręcze nie wiem bo nie maiłem styczności "oko w oko" tylko widziałem na necie....sprzedaj jakiemuś gościowi od XC,dołóż troszke kasy i kup coś porządniejszego...
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
Tahion
Kontakt:

Post autor: Tahion »

Prawda jest taka :

Dopuki dbasz o te piasty to bedzie ok , tzn . co jakis miesiac nie rzadziej rozkrecaj sprawdzaj czy maja wystarczajaco smaru , ewentualnie wyczysc bo uszczelniacze czesto cos wpuszczaja , wazne tez jest zeby piasta byla dobrze zlozona bo czesto sie zdaza ze w serwisie zostala zle zlozona i wteczas pada blyskawicznie ,

deorki maja to do siebie , ze czesci do nich mozna kupic wszedzie i za nie zaduza kase , wiec serisowanie tego jest oka , jak umiesz dbac o sprzet to pojezdzisz na nich dlugo, bez servisowania ich wytrzymaja najwyzej sezon , ale koncowka bedzie juz nie do jezdzenia
Be fast or be dead
Tahion
Kontakt:

Post autor: Tahion »

a teraz taki maly off topic do Cszyvy

Chlopie kiedy ty masz czas jezdzic jesli ty tyle masz postow ??, zazwyczaj ktos kto ma tak wiele mowi, ma nie zbyt wiele do powiedzenia ...
Be fast or be dead
ODPOWIEDZ