PKS BB/Szczyrk - da sie z rowerem?

alek_fr
Kontakt:

PKS BB/Szczyrk - da sie z rowerem?

Post autor: alek_fr »

Siema

Jechal ktos pksem z bielska do szczyrku z rowerem? Chce jechac na weekend ale zjebal mi sie samochod i musze korzystac z pkp a potem z pksu;/

W sumie pytalme dzisiaj na dworcu pks w informacji, ale udalo mi sie wyciagnac tylko tyle ze to zalezy od kierowcy i od tego jaki autobus pojedzie:|

Mysle ze bikerzy z bielska beda bardziej zrorientowani w temacie niz pani z okienka, wiec z gory dzieki za info:)
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
fridge
Kontakt:

Post autor: fridge »

nie da sie... nieraz prubowałem polecam poejchać do buczkowic pociagiem.. i potem około 5km do kolejki....
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Tak. jak byly zawody (Downhill contest) jechalem i wszystko OK tylko akurat jak jechaly te stare JELCZE czy cos bo w typowym PKS'sie nie ma miejsca.

Ps dalem taki bonus kierowcy na Tzw. piwko (5 zl) jeden nie wziol ale pozwolil zabrac rower
Wiec czekaj na starsze jest tam miejsce na wuzki i jest naprawde ok , poza tym ze podruz jest uciazliwa ale da sie przezyc............
alek_fr
Kontakt:

Post autor: alek_fr »

to troche lipa bo jak dojade do bielska a tu sie okaze ze nei dam rady sie zabrac do szczyrku to bedzie syf;/

fridge jak do buczkowic pociagiem? tam jest stacja pkp? sprawdzalem na http://rozklad.pkp.pl/ i nie ma;/
http://alek.pinkbike.com/album/haldy-2008/
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

sam zakladalem taki temat, jak sie postarasz to sie wpakujesz do pksa, ale nie jest latwo.
kamil_dh
Kontakt:

Post autor: kamil_dh »

da się, ale fakt, że dużo zależy od kierowcy

możesz jeszcze zrobić tak, podjeżdżasz pod Szyndzielnię, tam wyciągiem z rowerem na szyndzielnię wyjeżdżasz i zjazd do Szczyrku- prosto i przyjemnie:) a potem na Skrzyczne masz 1km ...
co cie nie zabije to wzmocni
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

W Buczkowicach jest stacja, choc ja akurat zwykle wysiadam w Wilkowicach - zostaje ~10 km, a tyle to juz chyba jestes w stanie popedalowac?
Nicky9
Kontakt:

Post autor: Nicky9 »

Ja jechałem do Puław na rower zobaczeć na zawody i wział mi kierowca do zwykłego pksa rower za dopłatą bagażową i koledze też :) w każdym razie zawsze da sie dogadac żeby jakoś zabrać rower :D
każda pogoda jest dobra na rower ...
bikerwashere
Kontakt:

Post autor: bikerwashere »

ja nie mialem problemu tylo wbilismy w taki gdzie bylo miejsce dla wozkow i powiedzial zeby tylko nie przeszkadzal pasazerom. jak nie wyjdzie mozesz jeszcze jechac na szyndzielnie wyjechac na klimczok i zjechac do szczyrku. znowu do szczyrku rowerem nie jest tak daleko ;]
Giant Reign
ODPOWIEDZ