Big szczawina- jak to wyglada???
-
- Kontakt:
Big szczawina- jak to wyglada???
Mam pytanie jak wyglada big szczwina. Czytałem że są na niej wysokie loty. Chciałem się dowiedzieć czy jest trudna do skoczenia, jak sie leci i wogóle wrażenia z trasy i skoczni.
Możę sie tam wybiore z kumplami i chciałem wiedziec czy warto. Moze macie jakies foty??
Możę sie tam wybiore z kumplami i chciałem wiedziec czy warto. Moze macie jakies foty??
-
- Kontakt:
Dzieki, pozyjemy, polecimy. bonusowe pytanie to ..
CZy ta hopa ma jakies ofiary(części, ludzi).
Zdjecie robi wrażenie, ale i tak cz to zobaczyć na żywo.
A spróbowaći i tak trzeba.A tak przy okazji czy zna ktos w Krakowie miejscówy z dużymi chopami, prifile podobne do pierwszej na Sikorniku. BO brak mi wyzwań.
CZy ta hopa ma jakies ofiary(części, ludzi).
Zdjecie robi wrażenie, ale i tak cz to zobaczyć na żywo.
A spróbowaći i tak trzeba.A tak przy okazji czy zna ktos w Krakowie miejscówy z dużymi chopami, prifile podobne do pierwszej na Sikorniku. BO brak mi wyzwań.
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Nie czech Prokop, tylko słowak Filip Polc się w zesżłym roku popsuł na niej. Ale to dlatego że ścigał się z Janisem Vanagsem i obaj cisneli ile wlezie do samej krawędzi wybicia. Wtedy lądowanie było krótsze i obaj sieknęli na płaskie. Polc chyba wpakował się na metalową barierkę po boku trasy i złamał łopatkę i coś jeszcze sobie uszkodził. Ale ten wypadek to była głupota.....to było w półfinale a oni prowadzili więc obaj mieli miejsce w finale - mogli spokojnie dojechać do mety.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
-
- Kontakt:
[quote="EDI"]dodam jeszcze ze rekord świata w skoku w dal to tylko 16 m :D[/quote]
16 m? chyba na trialu to jest rekord... bmx'owcy maja takie chopy w bmx dh a co dopiero te gigant dirty gdzie skacza na bmx'ach po 20 metrów. niedługo to sie zmieni w motocross... swoją drogą ciekawe jaka jest najwieksza skoczona hopa swiata
16 m? chyba na trialu to jest rekord... bmx'owcy maja takie chopy w bmx dh a co dopiero te gigant dirty gdzie skacza na bmx'ach po 20 metrów. niedługo to sie zmieni w motocross... swoją drogą ciekawe jaka jest najwieksza skoczona hopa swiata
-
- Kontakt:
rekord swiata nalezy do nathana rennie i jest 22 m. ciagneli go motorem na hope. chlopaki skad lataja po 20m?...hmm ciekawe. polak potrafi...hehe. polc ladnie wyjebal, koles ma zdjecie jak razem laduja, litwin na kolo tylnie a polc na przod. gadalem pozniej z litwinem i mowil ze zle najechal bo hopa z prawej strony jest zla...sam z niej nie skakalem bo wtedy mialem zlamany obojczyk a w tym roku...hmm tez nie ciekawie..generalnie ladnie wyglada i zrobiona na speeeeeeed..
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
Wiadomość do BAJA
odnośnie do trasek w krakowie (mało znanych) to moge Cię oprowadzić.
cały lipiec jestem wolny więc czekam tylko na kontakt rav4868@wp.pl
gg 4005942 ale na gg raczej nie siedze
odnośnie do trasek w krakowie (mało znanych) to moge Cię oprowadzić.
cały lipiec jestem wolny więc czekam tylko na kontakt rav4868@wp.pl
gg 4005942 ale na gg raczej nie siedze
><)))'>