http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=522120 <---- co za motyw... I jak tu nie mówić że (większość) kleru to sqr**syny... ja ciułam ok 600euro na bike'a a tu typ okradający emerytów buja sie na takim sprzecie... Cennik maybacha- mocniejsza wersja- 2.100.000. PLN. Słabsza tylko 1.200.000PLN. Pozdro dla wszystkich UCZCIWYCH ludzi. :-/
No niezle. Ale ja juz mam pomysl aby zrobic drugiego takiego :) Zaklada ktos ze mna nowe radio jezuickie? Taka sama propaganda jak w radiu maryja ale u nas bedzie cennik przynajmniej (wejscie do nieba after death - 400.000zł, itp.).
no ale przeciez ten koles chcial kupic helikopter i pytal czy moze nim ladowac w ogorku,bylo to nagrane na video!a helikopter to koszyuje tyle co 3 albo 4 takie majbachy!
Kurwa to jest niezłe przegięcie........skubie sukinsyn babki...a te ciągle go bronią jaki to on dobry człowiek nie jest......pedał a nie ksiądz.....ktoś kto ma sie zajmować ludzką duszą.........ma sam kurwa swoją scharataną tak że sie słabo robi.......śkurna i taki gość kieruje naszymi babciami:)....dupowłaz jeden.........gdyby nie nasze babcie i inne takie szpeje to by kurwa wartubrgiem nie pojeździł....:>
typowa polska żeczywistości ale pocieszające jest to że skoro już jest o tym w necie to niedługo mu go ukradną i w czenisiciach na 4 strony siwiata sprzedadza