Korby NC-17 Freeride Pro Crank hmm...

ACextreme
Kontakt:

Korby NC-17 Freeride Pro Crank hmm...

Post autor: ACextreme »

Zastanawiam się nad kupne nowej korby, ponieważ pokrzywiłem lewe ramię mojego miesięcznego Hussefelta. Znalazłem coś takiego:
http://www.polsport.sote.pl/go/_info/?i ... e8c6c2034e
Czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące tej korby? Czy jest możliwość zamontowania w niej jednego blatu i rockinga? No i czy jest ona wytrzymała, bo nie chcę kupować korby na miesiąc jak hussefelta.
http://www.endura.pl
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

ACextreme eh troche wiedzy panie...
Korba wyglada fajnie cena tez nei najgorsza, a jak amsz 4 sruby (taki rozstaw) to mozesz zalozyc 90% blatow i rockringow. Takzej ak bedziesz miec odpowiednio dlugie sruby to mozesz se nawet 4 rockringi przykrecic.
Ssij pento
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

ja wiem przypomina deore/lx tego jeszcze nie zaintegrowanego , cudow to bym sie po niej nie spodziewal , ale moze faktycznie lepsza bedzie i dluzej wytrzyma , no i mala szansa zeby ktosa mial chyba ;] , ja mam ich pedalki i trzymaja sie caly czas
www.mm-foto.pl
Jedik1989
Kontakt:

Post autor: Jedik1989 »

ja dzisiaj sobie kupuje NC-17 korbe i pedaly. zobacze jak sie na nich jezdzi:) korba robi pozytywne wrazenie-nie jest ciezka,dobrze wykonana,isis, napewno lepsza od truvativ hussefelta. Pożyjemy zobaczymy jak bedzie sie spisywac. kijowo ze NC-17 nie ma blatów w sprzedarzy;/ ale ja bede mial blaty z deore lx+rocking wsadze jakis konkretny POZDRO
ROWER BOGIEM
HOPY NAŁOGIEM
FREESTYLE ZABAWA
SEX PODSTAWA :P
6casey6
Kontakt:

Post autor: 6casey6 »

wg mnie lepiej kupic korbe holzfeller za 310 z przesylka niz placic 189+przesylka za same ramiona, osobiscie mialem blackbox, dartmoora(2 blaty +rockring) i prowhella(czy jakos tak) z tulejami cos niby do dirt/street i bylem z nie zadowolony tzn. wyrabialy sie isisy, wyginaly sie ramiona, wyrabialy gwinty od pedalow, zainwestowalem w holzfellera i mam spokoj, korba jest super sztywna zdejmowalem ja kilka razy, za kazdym razem wchodzi bardzo ciasno, jako jedyna nigdy mi sie nie odkrecila, HOLZFELLER- zakladasz i jezdzisz, wg mnie warto troszke doplacic. Pozdro
ODPOWIEDZ