Którą ramę ?
-
- Kontakt:
jak do streetu bierz co s z poziomymi hakami najlepiej destroyera albo aganga. ale ja bym dozbieral jeszcze do destroyera streeta bo jump jest za dlugi. a jak chcesz to w destroyerze streecie bedziesz mial mufe mtb a nie bmx
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=106091
-
- Kontakt:
Ok biore Destroyerka Streeta. Mufa pod mtb bo nie pede sie je*** z korbami za wy***** cena i adapterami :D. Teraz czy moglby ktos pomoc w nastepujacych kwestiach :
Hamulce : Hayes mx-1 ?
tarcze do hamplow: ?
Jakies bdb przelozenie(korba + piasta - nie chce adapterow) tak zeby bylo 32na16
obrecz tyl: cos bardzo mocnego , moze single wide ?
obrecz przod: moze byc cos lzejszego, np. alexy dm24 albo cos, albo to samo.
napinacz: nie mam pojecia?
Pytam sie teraz o wszystko jak dziecko , bo ten singiel wprowadzil mnie w stan zaklopotania, itd. pozatym ja nie mam doswiadczenia a wy raczej tak.
Hamulce : Hayes mx-1 ?
tarcze do hamplow: ?
Jakies bdb przelozenie(korba + piasta - nie chce adapterow) tak zeby bylo 32na16
obrecz tyl: cos bardzo mocnego , moze single wide ?
obrecz przod: moze byc cos lzejszego, np. alexy dm24 albo cos, albo to samo.
napinacz: nie mam pojecia?
Pytam sie teraz o wszystko jak dziecko , bo ten singiel wprowadzil mnie w stan zaklopotania, itd. pozatym ja nie mam doswiadczenia a wy raczej tak.
Do tych Avidków bb5 jakie klamki polecacie ? zeby byly w miare wygodne ;) dla moich 2 paluszków ;D
Piasta na tyl NS Coaster Single 2006. Przod Reborn Bloodlines. Szprychy DT Champion Black. Obrecze dm24 albo double tracki. Detki jakies tanie.Opony maxxis holly roller.
Wiec kolka juz mam. Hamulce tez. Teraz korba, najlepiej 32t ale moze byc jakas wyzsza wartosc ;] poradzcie cos , korba ... do 200-300zł (mtb)
Piasta na tyl NS Coaster Single 2006. Przod Reborn Bloodlines. Szprychy DT Champion Black. Obrecze dm24 albo double tracki. Detki jakies tanie.Opony maxxis holly roller.
Wiec kolka juz mam. Hamulce tez. Teraz korba, najlepiej 32t ale moze byc jakas wyzsza wartosc ;] poradzcie cos , korba ... do 200-300zł (mtb)
od niektórych NAPEWNO hahaha ;)srg pisze:Podobno od leaderów odpada lakier ?? czy to prawda?
W mojej cocainie starej z lewej strony odpadł lakier wraz z logo lf i nazwą modelu... a czemu ... ? :D Bo wszczesniej była tam naklejka nakjejona i jak czyściłem to odpadło.. ;/ gówno..
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
OK. Oto czesci rowerq, ktory zlozylem dzieki waszej pomocy i jestem wam za to bardzo wdzieczny !! www.smets.neostrada.pl/rower.xls najwygodniej bylo w excelu ;]