Hej
Jeżeli był już taki temat, a właściwie to jeżeli ktoś już wcześniej prosił o pomoc w rozwiazaniu wlasnego dylematu w kwestii kasku, to z góry przepraszam:P
A więc mam problem z wyborem kasku. Przede wszystkim zależy mi na tym, by był on mocny i stosunkowo tani, gdyż mam obecnie tylko 300 zł, ale te stowke da się jeszcze skołować:pDopiero w drugiej kolejnosci zależy mi na wentylacji.
Myślałem o: Bellu Bellisticu, G.Mad Maxie II, 661 Full Bravo II, ewentualnie Azonic Fury, bądź Full Comp, ale ten raczej mnie nie przekonuje:/ Prosze o opinię użytkowników, najlepiej tych, ktorzy doświadczyli choć w jednym z nich poważniejszej gleby.
Thx za odp. i Pozdro
Mocny kask dh-y w granicach 300-400 zł:/
earthworks / azonic fury
mam fury, sprawuje sie ok, nie mam nic do zarzucenia, dluga szczena, daszek, wszystko ok, za ta cene jak najbardziej sie oplaca
www.rowerowy.com
mam fury, sprawuje sie ok, nie mam nic do zarzucenia, dluga szczena, daszek, wszystko ok, za ta cene jak najbardziej sie oplaca
www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
azonic fury... BEZKONKURENCYJNY :D w porównaniu do reszty. Bella Bellastic ja mam i mi sie troche zsówa. Full Bravo ma qmpel i mi kilka razy pożyczał i ten sam problem (jemu też sie zsówa żeby nie było że tylko mi) Co do Giro to nie wiem ale napewno gorszy od azonica...
Ahh... Ah... Jak fajnie się śmiga rowerkiem po deszczu ;]
661 FB II.. ochronił mój łeb już nie raz. Dobrze leży na głowie (czy na twojej dobrze będzie leżeć nie wiem), ma dobrą wentylacje i moim zdaniem wygląda najlepiej z tych, które wymieniłeś.
Bell Bellistic jest bardzo lekki, jednak gorzej leżał na mojej głowie i z powodu małej przestrzeni do szczęki kasku czułem się w nim niezbyt komfortowo, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza to jest to także kask godny polecnia.
Bell Bellistic jest bardzo lekki, jednak gorzej leżał na mojej głowie i z powodu małej przestrzeni do szczęki kasku czułem się w nim niezbyt komfortowo, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza to jest to także kask godny polecnia.
661 FB II.. ochronił mój łeb już nie raz. Dobrze leży na głowie (czy na twojej dobrze będzie leżeć nie wiem), ma dobrą wentylacje i moim zdaniem wygląda najlepiej z tych, które wymieniłeś.
Bell Bellistic jest bardzo lekki, jednak gorzej leżał na mojej głowie i z powodu małej przestrzeni do szczęki kasku czułem się w nim niezbyt komfortowo, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza to jest to także kask tak samo godny polecnia, jak i Full Bravo...
Bell Bellistic jest bardzo lekki, jednak gorzej leżał na mojej głowie i z powodu małej przestrzeni do szczęki kasku czułem się w nim niezbyt komfortowo, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza to jest to także kask tak samo godny polecnia, jak i Full Bravo...