Fota tygodnia
Fota tygodnia
Widzieliście fote tygodnia??
Na zdjęciu jest Majkel.
On jest wielkim fanem Siary:)))
Ma taki sam rower, bluze, amora i nawet ma kolano rozwalone
ale na operacje mówi że nie pójdzie.
CO MYŚLICIE O TAKIM ODDANIU SWOJEMU IDOLOWI???
Na zdjęciu jest Majkel.
On jest wielkim fanem Siary:)))
Ma taki sam rower, bluze, amora i nawet ma kolano rozwalone
ale na operacje mówi że nie pójdzie.
CO MYŚLICIE O TAKIM ODDANIU SWOJEMU IDOLOWI???
-
- Kontakt:
Fajny post ;d
Ja tam mam swoj wlasny model idealny...
Chociaz przyznam ze cholernie mnie jaraja dropy ale jeszcze troszke czasu minie zanim polece chojnikowa ósemke...
Kurde to jest juz wpizdu a bender leci 2x tyle... eh.
A takie oddanie spoko sprawa, jak ktos lubi , i ma mozliwosci to czemu nie ? ;]
Will see ;]
Ja tam mam swoj wlasny model idealny...
Chociaz przyznam ze cholernie mnie jaraja dropy ale jeszcze troszke czasu minie zanim polece chojnikowa ósemke...
Kurde to jest juz wpizdu a bender leci 2x tyle... eh.
A takie oddanie spoko sprawa, jak ktos lubi , i ma mozliwosci to czemu nie ? ;]
Will see ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
zaraz zaraz, zeby byla jasnosc zadem Siara nie jest miom idolem :D to tylko zazdrosc erniego i bujna weobraznia, ja nawet tej foty nie wyslalem do dh-zone, zrobil to Erni pewno dla tego ze czyje sie niedowartosciowany i odrzucony :P wiem wiem Erni ze chciales jaja se porobic z poczciwego bikera :]
Pozdro! szczegolnie dla Łukasza... tzn Erniego :]
Pozdro! szczegolnie dla Łukasza... tzn Erniego :]
gg 2957072
hyhyhy
Fakt zrobiłem tą fote tak sobie i nie wiedziałem ze wyjdzie taka fajna :D Wysłałem też tak sobie i nie miałem pojecia że znajdzie sie jako fota tygodnia.
Ale jeżeli chodzi o posta to czysta prawda i Majkelu drogi wymień ten olej w Boxxerze i nie wstydź się bo Siara to dobry idol juz lepszy niż DJ Tektro którego tak lubisz.
I napewno Szymon teraz to czyta i się wzruszy i wyśle tobie swoje majtki o których tam marzysz:DDD
pozdro
Ps No mam różowego Pointa i wcale nie zazdroszcze Tobie tego poduszkowca:))) a jak będzie niedługo Bulit to se inaczej pogadamy;]
Fakt zrobiłem tą fote tak sobie i nie wiedziałem ze wyjdzie taka fajna :D Wysłałem też tak sobie i nie miałem pojecia że znajdzie sie jako fota tygodnia.
Ale jeżeli chodzi o posta to czysta prawda i Majkelu drogi wymień ten olej w Boxxerze i nie wstydź się bo Siara to dobry idol juz lepszy niż DJ Tektro którego tak lubisz.
I napewno Szymon teraz to czyta i się wzruszy i wyśle tobie swoje majtki o których tam marzysz:DDD
pozdro
Ps No mam różowego Pointa i wcale nie zazdroszcze Tobie tego poduszkowca:))) a jak będzie niedługo Bulit to se inaczej pogadamy;]
hehe Erni gadaj zdrów, teraz to juz powiem wszystkim ze jests Idolem siary, dlaczego? bo ponoc masz jego nr gg i za kazdym razem sie jarsz jak mlode dziecie i opowiadzasz co Ci mowil i wogole :D a poza tym erni zakupil bluze taka jak ma siara posiadajac rozowego pointa :D hehehe chciales ze mnie zrobic idola siary a tu prosze, obnazylem Cie jak noworodka :D
gg 2957072
Oj Majkel nie można wygrzebywać takich "brudów" :)
A tak pozatym to Siara to idol a ja jak juz to jego fan no bo thx że sądzisz że jestem jego idolem to mnie bardzo cieszy ale nie sądze żeby tak było.:D
I trzeba było spać na j. polskim baranku???
A point jest przejsciowy dobrze wiesz (no chyba że szosówke kupie) i sie aż tak nie podniecaj. Wiem że ten róż działa na takich chłopców ale bez przesady :D
Już wiecej nie zrobie tobie fotek :P
A tak pozatym to Siara to idol a ja jak juz to jego fan no bo thx że sądzisz że jestem jego idolem to mnie bardzo cieszy ale nie sądze żeby tak było.:D
I trzeba było spać na j. polskim baranku???
A point jest przejsciowy dobrze wiesz (no chyba że szosówke kupie) i sie aż tak nie podniecaj. Wiem że ten róż działa na takich chłopców ale bez przesady :D
Już wiecej nie zrobie tobie fotek :P
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
heheh widze ze jeszcze jeden rozowy rowerek...jak erni masz fote to zapodawaj :P.
Chyba wiesz jak moj wyglada??:P
Pozdro :P
A tak wogole to nie lubie nasladowac kogos innego...w zabrzu staram sie miec sprzet inni niz wszyscy...(no chyba ze sie nie da np. mavic d321 :P itp itd. :) )
Chyba wiesz jak moj wyglada??:P
Pozdro :P
A tak wogole to nie lubie nasladowac kogos innego...w zabrzu staram sie miec sprzet inni niz wszyscy...(no chyba ze sie nie da np. mavic d321 :P itp itd. :) )
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera