Problem z hamplami
Problem z hamplami
Otoz tak na maratonie w kraku po 20-25km hampelki przestawaly dzialac tzn klamka stala sie twarda klocki tarly ale hmm tak jakby lekko pomimo ze staralaem sie mocno zaciskac klamke ( druga sprawa krecilem srubkami od regulacji klamki od kiery i mialem wrazenie ze odsunely sie jakos :/ ciezko mi bylo paluchami siegnac ) , przod tarcza 200 tyl 160 i teraz nie wiem plyn sie przegrzal ? az tak sie olej mineralny grzeje ? klocki byly , myslalem ze sie starly , co prawda zjazdow bylo calkie calkie m niektore bardzo szybkie i techniczne no ale zeby az tak hample wysiadly szybko ? pierwsze 20km nie bylo takie trudne :/
pozniej mnie palce tylko bolaly po kazdym zjezdzie
pozniej mnie palce tylko bolaly po kazdym zjezdzie
www.mm-foto.pl
No nic zostaje odpowietrzenie hampla poki co , ale przegrzanie , to sa xt 03 , kumpel jechal na coda expert starawej juz powiedzmy na docie chyba i jemu sie nic nie dzialo :/
na 100% , oprocz zapowietrzenia bedzie to przegrzanie ? po odpowietrzniu nie bedzie takiego efektu czy to moze byc wina czegos innego ?
na 100% , oprocz zapowietrzenia bedzie to przegrzanie ? po odpowietrzniu nie bedzie takiego efektu czy to moze byc wina czegos innego ?
www.mm-foto.pl
wookie85 ja bylem na tych xt z tarczami 160 w gorach swietokrzyskich i zjezdzalem z lysicy , lysej gory gdzie bylo z pewnoscia znacznie wiecej hamowania niz u Ciebie i bylo spoko ... wez wlej nowy olej i tyle LHM od citroena i tyle, a jak bedziesz sprzedawal to zostaw mi przod :)
ps jedziemy 31 na to spotkanie pod manufakture ?
ps jedziemy 31 na to spotkanie pod manufakture ?
n0 ridE n0 fUN
Dobra kupie i zaleje je nowym , ale zdziwko mnie naprawde wzielo , rozumiem gdzies pod koniec trasy ale po tylu km :/
PS A co to jes ta masa jakas tam ? nie wiem poki co obudzilem sie z reka w nocniku , jak zwykle , i bede siedzial uczyl sie i robil projekty na poprawkowa , ale moze znajde czas
PS A co to jes ta masa jakas tam ? nie wiem poki co obudzilem sie z reka w nocniku , jak zwykle , i bede siedzial uczyl sie i robil projekty na poprawkowa , ale moze znajde czas
www.mm-foto.pl