witam mam pytanie czy jest juz ustalona dokladna data slopa w łodzi bo ponoc maja przeniesc z powodu MP w dircie i jak juz zaczniecie jakis tor dziergac to zamiescie foty:) pozdrawiam
gadałem dzisiaj z Maćkiem głównym organizatorem i 16go jest taki polski "Bilet za styl" :) a 17go (niedziela) zawody.
Wg. wstępnych informacji 15 osób z całej PL będzie zaproszonych na zawody w niedz., a 15 dostanie stylowy bilet po eliminacjach w sob. W sobotę wieczorem w niedaleko położonym (od Rogów) rowerowym barze/pubie ma odbyć się impreza z rozdaniem stylowych biletów...
o trasce też co nie co usłyszałem i zapowiada się NIEŹLE! ale szczegóły to już może sam Maciek poda jak będzie chciał....
http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=367 - tu jest dokladne info na temat imprezy. A o tym, ze jest przeniosiona bylo u nas na forum, pozatym zawsze mozna sprawdzic w naszym kalendarzu, ktory jest raczej czesto aktualizowany ;)
Jak tylko cos powstanie na trasce beda do oblookania foty.
w sumie niby jest ale życie to sztuka wyborów kto chce slop jedzie do lodzi kto woli sie poscigac jedze do szczawna pozdrawiam i dzieki za date a na hcfr zadko zaglądam
ogolnie lista to wiecie mniejsza z tym ktos bedzie umial to powymiata z jakiegos zapizdziajewa przyjedzie i bedzie wow a tak to czysta zabawa kosztujaca 40 zl ale w koncu trza za material zabulic:)