Rękawiczki Lemon Pro ma ktoś to?
Rękawiczki Lemon Pro ma ktoś to?
Witam,
mam takie pytanie czy ktoś używał takich rękawiczek:
http://www.lemonsport.pl/rekawice.html
lemon pro albo mad max ?? Dobre to? Czytałem na tym forum i innych że 661 są okropne drogie i szybko się rwą Znalazłem tez opinie o Fox'ach i Axo albo o tych nic nie mogłem znaleźć.Są intresujące bo cena przystępna coś koło 65zł... nówki sztuki...
Jak coś to polecajcie coś innego zastanawiam sie jeszcze nad Lizardami blue phoenix 108zł
Troche drogo wychodza te rękawiczki. Dają one wogóle coś na odciski? Chodzi mi głównie żeby nie mieć odcisków i pościeranych łap wrazie gleby...
Dzięki za opinie o tych i jeszcze innych jakie polecacie :)
mam takie pytanie czy ktoś używał takich rękawiczek:
http://www.lemonsport.pl/rekawice.html
lemon pro albo mad max ?? Dobre to? Czytałem na tym forum i innych że 661 są okropne drogie i szybko się rwą Znalazłem tez opinie o Fox'ach i Axo albo o tych nic nie mogłem znaleźć.Są intresujące bo cena przystępna coś koło 65zł... nówki sztuki...
Jak coś to polecajcie coś innego zastanawiam sie jeszcze nad Lizardami blue phoenix 108zł
Troche drogo wychodza te rękawiczki. Dają one wogóle coś na odciski? Chodzi mi głównie żeby nie mieć odcisków i pościeranych łap wrazie gleby...
Dzięki za opinie o tych i jeszcze innych jakie polecacie :)
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
mialem lemon pro. Wygląd mają strasznie do dupy, wogóle rwały sie jak jasna cholera, takze mimo ze tanie, to nie polecam. Teraz mam 661 comp'y nowe za 72 zł kupiłem(mozna i taniej na pewno), tez nie są za mocne ale wyglądają jakos i nie smierdzą po kilku jazdach jak lemony :P. Najlepiej dozbieraj troche kasy i kup jakies fox'y.
-
- Kontakt:
ja je mam, niby drugi sezon ale to z powodu braku kasy (nie moge lepszych kupić)
rękawice lemon pro są chałowe bo:
-jest dupna wentylacje i ręka sie strasznie poci
-mają za dużo gumy
-jako że łapa sie w nich poci to strasznie szybko zaczynają śmierdzieć
-przecierają sie niemiłosiernie i na szwch puszczają
-ciężko sie czysći, nawet szczoteczką i wodą z płynem bo strasznie sien ich bród czepia
jednynym plusem może być to, że guma na palcach je chroni, np. przed obdarciami, rozcieciami etc. ale to bardziej jak ktoś w dh jeździ
CZYLI RĘKAWICOM LEMON PRO MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!
rękawice lemon pro są chałowe bo:
-jest dupna wentylacje i ręka sie strasznie poci
-mają za dużo gumy
-jako że łapa sie w nich poci to strasznie szybko zaczynają śmierdzieć
-przecierają sie niemiłosiernie i na szwch puszczają
-ciężko sie czysći, nawet szczoteczką i wodą z płynem bo strasznie sien ich bród czepia
jednynym plusem może być to, że guma na palcach je chroni, np. przed obdarciami, rozcieciami etc. ale to bardziej jak ktoś w dh jeździ
CZYLI RĘKAWICOM LEMON PRO MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!
www.roztocze.yoyo.pl
koleś tak założyłem pierw temat na BA ale tam nikt nie pisał więc postanowiłem się przenieśc tu. A zreszta nie musze się tłumaczyć... może chciałem poznac dwie opinie? W regulaminie forum nie jest napisane że korzystając z innego forum nie moge korzystac z tego :)
PiotrekF jakie masz bo nie rozumiem Lizardy czy Lemony?
Każdy pisze że się rwą te rękawiczki. To lepiej jeździć bez? Tak serio to 100zł to nie jest mało jak się szybko porwą to lepiej jeździć bez rękawiczek i mieć jakieś odciski a za 100zł kupić coś do bike'a? Bo nie widziałem jeszcze rękawic które by wszyscy chwalili... Czy każde się rozlatują po 2-3 miechach?
PiotrekF jakie masz bo nie rozumiem Lizardy czy Lemony?
Każdy pisze że się rwą te rękawiczki. To lepiej jeździć bez? Tak serio to 100zł to nie jest mało jak się szybko porwą to lepiej jeździć bez rękawiczek i mieć jakieś odciski a za 100zł kupić coś do bike'a? Bo nie widziałem jeszcze rękawic które by wszyscy chwalili... Czy każde się rozlatują po 2-3 miechach?
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/