Jak wychodzę pośmigać na biku po zakupy to pompkę i dętkę zabieram ze sobą... miałem 3 pompki ale została 1... tak więc czasem się może zdażyć że nie będzie wyżej wymienionych rzeczy i trzeba będzie na mnie chwilę poczekać... do czasu kiedy nie kupię drugiej pompki. Dzięki za pozytywne opinie - bardzo się dla mnie liczą. Pozdrawiam i zapraszam - nie tylko z awarią roweru ;)
WIeeelkie POZDROOOOOOOOOOOObiker1978, byliśmy w zeszłym roku w Szczyrku i jezdizlismy w 3 osoby, moze nas poamiętasz i byliśmy tam u Ciebie. Pikolo przerzutke wtedy urwał i był bardzo wdzięczny za pomoc :D OBY WIĘCEJ TAKICH LUDZI. Może jak kiedyś będziemy to zajżymy sie zrewanżować :D
pewnie że Was pamiętam. Na koniec dwójka z Was została na dole a jeden wjechał na górę oddać co wziął ;) Pikolo zaliczył glebę na koniec dnia... Jak będziecie to wpadnijcie, ale nie po to żeby się rewanżować bo naprawdę nie ma za co - trzeba sobie pomagać i tyle, a bikerom w szczególności ( a z najwyższą starannością bikerkom ;) hehe )
do zobaczenia.
!!! POZBYłEM SIę CONTINENTALA I OSTAłY SIę CHYBA NA SKłADZIE 3 DęTKI NIESTETY TYLKO DO 1,25.... ALE W BIEDZIE I NA TYM MOżNA ZJECHAć. łATKI JESZCZE Są. RESZTA BEZ ZMIAN !!!
Ja również bardzo Ci dziekuje bo sam korzystałem z Twojej pomocy! Nie mieliśmy pompki i Ty nam użyczyłeś. Wielki szacunek dla Ciebie! Szukam również bikera który jezdzi (początkiem sezonu) w szczyrku na czarnym DM (miał w nim twardą sprezyne) z Juniorem! Kiedyś dał kumplowi nowke dentke i chcemy oddać! I sie zrewanzować!
cześć KTOSSSS!!!! teraz mnie nie ma - jest mój ojciec, potem przyjeżdża znajomy bo domu samego nie zostawiam... jestem na amen od 4 września do tej pory zawsze ktoś tam jest. Wpaść możesz i pogadać z ojcem lub zamailować - do weekendu będę sprawdzać pocztę na dh-zone codziennie chyba że ktokolwiek chce zamailować na inną skrzynką to jest taka - biker1978<małpa - zepsuł się guzik więc piszę>o2.p Pozdrol
Jak wjeżdżałem wyciągiem to zainteresowałem się tym napisem, teraz już wszystko jasne. Wspaniały pomysł, gratuluje wyobraźni!!!! Oby więcej takich ludzi jak ty.
stray jestes swietnym gosciem i chyba ewenemantem w szczyrku(!!) bo za kazdym razem jak tam jestem to albo wjezdzam na druty kolczaste na ziemi albo na wkopane deski z gwozdziami i wszyscy patrza na bikerow jak by im nogi z dupy chcieli wyrwac!! oby tak dalej!! we wrzesni wpadniemy ekipa z wawy to nie bedziemy naprawiac ale rozpijemy co nieco razem !!
pozdrower!
Pewnie że pamiętam - trzech świrusów i na jednym spotkaniu się nie skończyło z tego co pamiętam... w końcu kupił sobie klucz do zdejmowania korby na wielowpust bo ja nie mam :( Jeżeli się nie mylę to był Ośka - jak mi się coś pokiełbasiło to sorry. 10 września jestem więc do godz 10.15 a potem o 14.30 w domu, w sobotę pewnie jestem cały dzień. Nawet gdybym na chwilę zniknął to jest Anka - już żona... Pozdro i zapraszam