co bedzie lepsze?
co bedzie lepsze?
witam mam pytanko czy bedzie dobrze sie jezdzilo na takim rowerku?? rama ns bitch/ns stretlegal niewiem ktora mam rame wybrac doradzicie
amor drop off z1 130mm skoku
kola double truck tyl/przod piasty przod novatec tyl jezcze niewiem i tutaj niewiem jaki rozmiar kol mam wzionsc czy 24 czy 26 cal
kiera pura i mostek radiator innych czesci jzu niebede wypisywal bo nietrzeba .
Wiec prosze odpowiedzie mi ramka bedzie jezdzona glownie stret ale nieraz jakies malenikie zjazdy (drop) za odp dziekuje
amor drop off z1 130mm skoku
kola double truck tyl/przod piasty przod novatec tyl jezcze niewiem i tutaj niewiem jaki rozmiar kol mam wzionsc czy 24 czy 26 cal
kiera pura i mostek radiator innych czesci jzu niebede wypisywal bo nietrzeba .
Wiec prosze odpowiedzie mi ramka bedzie jezdzona glownie stret ale nieraz jakies malenikie zjazdy (drop) za odp dziekuje
Bike....
po pierwsze nie ma czegoś takiego jak double truck. Jest tylko double track. Ja co polecam streetlegala na kołach 24'. Super sprawa sam tak mam. A i nie wiem czy jest przejściówka 31,8 na 22,2 ( radiator i pure) nie wiem czy ci kiera będzie w mostek pasować. A to że streetlegal ma mufe bmx to jego jedna z największych zalet. Ten kto ma sl i jeździ z inną korbą niż bmxowa to ciota. Korby bmxowe są dużo wytrzymalsze, lepsze poprostu. I napewno bitch nie jest bardziej uniwersalny. W streetlegalu mamy możliwość założenia koła tył na osi 10 albo 14, korba mtb albo bmx. Ja mam sl 2005 i jest mocowanie do przeżutki tylnej nawet przelotki są do przedniej (chociaz nie wiem po co single speed the best). A co ma bitch do zaoferowania ?? chyba tylko dłuższe tylne widły :D
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96484