Wybor pedalow...
-
- Kontakt:
Pancake sobie odpuść. U mnie po tygodniu, może dwóch nabrały tak kurewskich luzów że szok. Fakt że olałem je i na razie ich nie kasuję, a przynajmnije się one nie powiększają..
Dabomby włyszałem same dobre opinie.
Leg Eatersy z terror pinami ma mój kumpel. Nieziemsko trzymają buta, choć potwornie tną podeszwy butów. Kręcą się łożyska aż miło. Ale jak ci się noga 'omsknie' to bez szycia się nie obędzie ;P
A co do authorów radacza to nie mam zielonego pojęcia. Wyglądają całkiem w pyte :P
Dabomby włyszałem same dobre opinie.
Leg Eatersy z terror pinami ma mój kumpel. Nieziemsko trzymają buta, choć potwornie tną podeszwy butów. Kręcą się łożyska aż miło. Ale jak ci się noga 'omsknie' to bez szycia się nie obędzie ;P
A co do authorów radacza to nie mam zielonego pojęcia. Wyglądają całkiem w pyte :P
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
Da Bomby lapia luzy ale jak sie skreci to wszystko bedzie ok. Wysmienicie trzymaja noge i mocne sa ale mi wypadla z nich polowa pinow :P
Nsy szerokie i dobrze trzymaja, tez lapia luzy ale strasznie szybko i bardzo duze.
Na pedalach Dartmoora nie jezdzilem ale wzialbym jednak je, poniewaz sa na maszynowych a wytrzymalosc jest podobna.
Nsy szerokie i dobrze trzymaja, tez lapia luzy ale strasznie szybko i bardzo duze.
Na pedalach Dartmoora nie jezdzilem ale wzialbym jednak je, poniewaz sa na maszynowych a wytrzymalosc jest podobna.
www.fr-chelm.yoyo.pl