Gąbki do Basenu - post do tórców basenów
-
- Kontakt:
Gąbki do Basenu - post do tórców basenów
wiem wiem bylo siele postów
a teraz prosze na serio czy mozecie podac kontakty do ludzi którzy byli odpowiedzialni za budowe basenów w róznych miastach polski ?
albo tacy ludzie co tworzyli mogli by do mnie napisac b o mam pare pytan.
a po to mi to ze chce kupic gabki do basenu i szukam gszie ludzie juz zamawiali takie gabki. i nie piszczei mi linki do stron typu ww.gabki.pl bo to juz obcykane mam. wszedzie gdzie sie dalo e-mail napisalem i czekam na odpowiedzi. i nie piszcie mi o skrawkach bo to beznadziejny pomysl po pierwsze nieprzydaten a po drugie i tak sa sprzedawane dalej zeby wykonywac np siodelka rowerowe albo maty po wykladzny albo fotele samochodwe i itp.
pozdrawiam
a teraz prosze na serio czy mozecie podac kontakty do ludzi którzy byli odpowiedzialni za budowe basenów w róznych miastach polski ?
albo tacy ludzie co tworzyli mogli by do mnie napisac b o mam pare pytan.
a po to mi to ze chce kupic gabki do basenu i szukam gszie ludzie juz zamawiali takie gabki. i nie piszczei mi linki do stron typu ww.gabki.pl bo to juz obcykane mam. wszedzie gdzie sie dalo e-mail napisalem i czekam na odpowiedzi. i nie piszcie mi o skrawkach bo to beznadziejny pomysl po pierwsze nieprzydaten a po drugie i tak sa sprzedawane dalej zeby wykonywac np siodelka rowerowe albo maty po wykladzny albo fotele samochodwe i itp.
pozdrawiam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
widze ze jestes z poznania.... powiem ci tylko ze tam mieszka kuzyn mojego kumpla i wiem ze oni jako jedni z nielicznych wyzucaja odpadki i jeszcze musza za to płacic... (wiem bo sam mam basen z gabkami i sie orientuje)... wiec szukaj a znajdziesz....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=55183
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
idzcie do jakiegos zakładu tapicerskiego albo najl;epiej kilku i pogadajcie. Sam dorabiałem sobie u tapicera i teraz tez wlasnie zbieram gabki na basen. Skrawkow nie jest zbyt duzo ale jesli musi wymienic gabke w jakiejs wersalce czy innym tapczanie to to albo pojdzie won albo sobie wezmiecie i tapicer tez bedzie zadowolony bo niebedzie musial tego wypieprzac. Jak zagadcie do 3-4 zakladow to w miesiac spokojnie uzbieracie wystarczajaca ilosc gabek (tylko ze niebedzie to wygladac zbyt estetycznie)
-
- Kontakt: