sprzedalem juz mojego bitcha bo 7anna mi pisala ze we wrzesniu bedzie dostawa ram nsx i myslalem ze sobie takowego kupie
a tu dupa bo na 7anna.com.pl jest info jakie ramy beda dostepne i wlasnie suba no pivot bialego jako jedynej wersji nie ma :/
tak wiec taka ramke chce kupic, ta 'najnowszej generacji' ... ma ktos namiary na sklep w ktorym ona wisi na wystawie? bylbym zoobowiazany
badz ma ktos do sprzedania nowa badz uzywana jakos w przystepnej cenie? (osoba prywatna :P )
najchetniej z WWA ;)
kupno czarnej albo czekioladowej rozwazam, ale jednak bedzie mnie to klulo w oczy ze to nie jest to co sobie wymarzylem :P
malowac nie chce, skoro juz place tyle za ramke to nie chce mi w malowanie sie bawic
nad pussy 2.0 myslalem ale to tez trzeba czekac a ja chce we wrzesniu jzu ramke miec w domu
pzdr
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
dokladnie, dwa biale rowery z dwoma marockami czarnymi.
a piwoty sa ble i waza dodatkowo ;p i kosztuja 50zl drozej i nie mam zamiaru wyrzuca kasy na cos co i tak mi jest zbedne a wrecz niepozadane
www.bikeaction.pl
doyczekebana nie kupuje juz tej ramy z mysla o sprzedazy jak to mialo miejsce z bitchem ;)
pozatym to roznie bywa, jakby ktos teraz sprzedawal suba to np byloby go latwiej sprzedac mi gdyby pivotow nie mial niz z nimi :P
www.bikeaction.pl