kur.wa ever ! czytałem już dużo twoich tematów i postów i dotychczas nei chciałem cie besztać bo może jesteś nieco nieporadny w życiu ale tym tematem to już przegiołeś stary. muszę ztwierdzić że ty poprostu jesteś ******* !! dzieci neostrady to przy tobie normalni ludzie zrób coś dla tego świata i połam swoją klawiature albo spal cały komputer i nie zatrówaj internetu !! Pozatym allegro nie jest dla dzieci więc ciekaw jestem co podałeś jako datę urodzenia. Pozatym jak nie wiesz jak to się robi to tego nie rób !!!!
stary z dnia na dzien coraz bardziej mnie rozwalasz :P
stary ja nie biore sie za cos (w twoim wypadku allegro i wysylki) jesli czegos nie wiem bo wole miec 100% pewnosci i dlatego nie mialem problemow z allegro :P
co do paczki to chyba twoja mama wie jak to wyslac :/ , albo listonosza spytaj jak listy ci przyniesie chyba ze nie przynosi }:>
a fajnie ze taka tania wysylka jest u ciebie ale szkoda ze niewiez nawet ile ty zaplacisz za nia :D ciekawe czym wyslesz ten rower jesli zaplacisz 10zl , chyba statkiem :D
ever nie ma 18 lat wiec zlamal regulamin ;p
koniec :D
boże ty to ludzi umiesz załamac ! masz do tego talent ... nie pytales rodzicow ? ehh co za ludzie ...dobra powiem ..pakujesz ladnie bierzesz troche kasy mowisz na poczcie ze priorytetem przy odbiorze ( zalezy ) i slesz.... po paru dniach sprzychodzi listonosz z hajsem i sie podpisujesz ( jak nie umiesz sie podpisac to niech mama sie podpisze :D ) ....
albo mi sie wydaje albo ten zyeb wystawił jeden rower na dwóch aukcjach.. życze ci everku powodzenie w sprzedaży chętnym tego samego roweru.. czyżby pierwszy negatyw ?? :)
tak jak bylo napisane idz na poczte i sie spytaj albo spytaj rodzicow a tak wogole to nie powinienes sie na allegro rejestrowac jesli
a) nie znasz sie na tym
b) nie masz 18 lat
xcr nie wiem czemu ale mam jakieś takie dziwne pzreczucie że to Ty jesteś Ever.To jest Twój pierwszy post , dzisiaj sie zarejestrowałeś i masz nick XCR - a Ever takowy chce kupić.Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia więc nie bierz tego do siebie jeżeli to nie Ty.Ale jeśli mam racje to chociaż mógłbyś sie przyznać do błędu że nie spytałeś sie kogoś strszego albo listonosz tylk odrazu wpadłeś na forum