DuROOO!!

Jkm
Kontakt:

Post autor: Jkm »

Heh.. Moj brat ma duro... Duro nawet po tunningu chodzi nie za fajnie. Ogolnie to jest do bani! Ale za taka cene (nieliczac, ze czesto pekaja, zle chodza) to szmelc... Lepiej isc do Domu Publicznego i tam zostawic te kase:)
SzyszeQ
Kontakt:

Post autor: SzyszeQ »

apropo duro ... sprzedam czesci do niego ;) górne lagi ,korki , tłumik, i sprezyne z lewej stony :) jezeli chcesz zeby duro chodzilo jak marcok to wystarczy ze do lewej goleni zamiast sprezyny wlozysz tłumik od innego duro :D wtedy 2x tłumik olejowy :D wtedy pracuje masakra:D

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=4953265
info przez allegro albo maila :) szyszeq@gmail.com
dj2
Kontakt:

Post autor: dj2 »

dualbikepowiedz mi gdzie ty pracujesz?bo na sprzecie rowerowym sie dobrze zarabia.Mam dj 2.jedynie
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
HuGOn
Kontakt:

Post autor: HuGOn »

dj2 dobrze mowisz :P mozna niezle zarobic ale jak sie umie ksiazke jako helikopter sprzedac to na wszystkim sie zarobi :D
dualbike
Kontakt:

Post autor: dualbike »

dj2........
Na sprzecie sie dobrze zarabia tu ci moge przyznać rację,ale nie stety nie mogę wszystkiego wsadzać w rower bo mam też inne sprawy.Na przyszły sezon pomysle o jakimś amorze nowy,ale napewno nie bedzie to żaden z DJ.
Rower Jest Skarbonką Bez Dna,Ale Ja Tą Skarbonke Kocham
ak47

Post autor: ak47 »

SzyszeQ włożenie drugiego tłumika spowoduje zwiększenie oporów przy pracy. Poza tym olej trzeba będzie lać bardzo rzadziutki. Po trzecie amor będzie za miękki i będzie dobijać.
Pomysł przerabialem juz i okazał sie kiepski:(
Nicky9
Kontakt:

Post autor: Nicky9 »

to sie ciesz ze nie mozesz go dobic !!!! ja tam bym wolał zeby nie dobial moj amor choc czasem sie tak zdaza i jest to nie mile dla mnie i amora !!
każda pogoda jest dobra na rower ...
ODPOWIEDZ