Jakiego bika wybrać??
-
- Kontakt:
Jakiego bika wybrać??
Mam zamiar kupić sobie nowego bika. Przezucam się z bmxa którego mi ukradli :( Chce sobie kupić jakiś rower do 2000. Potrzebuje rower który nada się na street/vert ale zarazem nieźle będzie sobie radził w lesie i na torze. Zastanawiam się narazie nad którymś z tych trzech mdeli:
- Gt Chucker 2.0
- Trek Jack 1
- Leader Fox Dragstar
Co tym sądzicie? Który wybrać? Możę doradzicie mi coś innego. Dodam że dotychczas nie miałem doczynienia z tego typu rowerami.
- Gt Chucker 2.0
- Trek Jack 1
- Leader Fox Dragstar
Co tym sądzicie? Który wybrać? Możę doradzicie mi coś innego. Dodam że dotychczas nie miałem doczynienia z tego typu rowerami.
-
- Kontakt:
www.unibike.pl Polecam model underground dirt zone.one, 2 miesiąc ujerzdzam,i jestem przezadowolony
Ride 4 Fun ! Biatch !
-
- Kontakt:
ludzie za 2000 jest naprawde duzo rzeczy ale na dluzsza mete jest najlepszy stp2, ma zajebista ramke o czymn potwierdzi wiele osob, korba i support nie jakies najgorsze bo truvativa kola na poczatek ujda Rynho Lite bodajze amorek MZ Comp u nas w kraku pare osob jezdzi na nim w dircie i streecie i wbret tego co ludzie mowia spokojnie wystarcza do tego, a np. w takim undergroundzie jest wiecej do wymiany. ja bym postawil bezapelacyjnie ( <-- ? :P ) na Gianta STP2 qmpel go ma i jest naprawde wypas po zdjeciu bajerow.
tadzio, w undergroundzie Masz mniej do wymiany. Co do napędu,niema nic, koła są mocniejsza niż w giantcie, hamulce są mega godne, łapią w każdych waruknach. Jedynie xcr na dłuższą mete,jest do wywalenia, poza tym,to ten sam system co w marcoku. A ramka undergrounda jest naprawde bardzo fajna. W rozmiarze 14" amor max, 150mm.
Ride 4 Fun ! Biatch !