Szanowni Panowie redaktorzy z dhZone, gdzie nowe testy, nowe artykuły? jedyne nowości jakie pojawiają się na stronie to topiki na forum.
Co z Wami? Test siakiegoś sprzętu robiony raz na miesiąc to chyba lekka przesada. Nie zgadzam się byście marnowali pieniądze podatników w ten sposób ;]
Może zaczniecie kiedyś zamieszczać bardziej rozbudowane testy w formie porównań kilku produktów różnych producentów, z pewnością ucieszyłoby to wielu użytkowników dhZone.
Więcej aktualizacji!!!
Aktualizacja dh-zone
Aktualizacja dh-zone
...::: ziz iz wird :::...
Super-dobre!
Wiesz co? Żeby robić testy to trza się znać na sprzęcie. Ja jeżdżę z siedem lat i sam na ten temat niewiele wiem. Druga sprawa, że testy są dla lamerów - ja nie potrzebuję pytać nikogo np. o to co jest lepsze. Trzecia sprawa, że pawelec stracił zapał odkąd stał się popularnym dziennikarzem radiowym a nikoś nie ma doświadczenia w researchu. Tak więc siłą dh-złomu pozstają jego użytkownicy zrzeszeni na forum.
Wiesz co? Żeby robić testy to trza się znać na sprzęcie. Ja jeżdżę z siedem lat i sam na ten temat niewiele wiem. Druga sprawa, że testy są dla lamerów - ja nie potrzebuję pytać nikogo np. o to co jest lepsze. Trzecia sprawa, że pawelec stracił zapał odkąd stał się popularnym dziennikarzem radiowym a nikoś nie ma doświadczenia w researchu. Tak więc siłą dh-złomu pozstają jego użytkownicy zrzeszeni na forum.
Zapomniałbym dodać. Dużo lepsze jest www.krank.pl. Pa.