Smieszne gleby :D !!
Smieszne gleby :D !!
Jakie wam sie przytrafily smieszne upadki , chodzi mi o malo bolesne ale smieszne , ja mialem dzis dosyc smieszna , jechalem bez siodleka , i dupe mialem prawie na styk z tylnym kolem , no i sobie slalom robilem ale zamocno przkrecilem kiere , tak ze wydupilem prawie przez kiedre :P .
..::Zabrze::.
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
..::YoOo.Dual is Cool::..
..::GG 9463170 ::..
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
jade jade i nagle kamien wielki jak mój ***:) i jeb przez kiere...
i zaczepiłem koncem kierki o rozporek u dżinsów i całe spodnie sobie podarłem...
my sie tajk z qplami smiejemy patrząc na te moje portki a tam jakas babka idzie i patrzy na mnie i drze sie:
PEDAŁ PEDAŁ RATUUUUNKU POMOOOOCY:D
lol:D
i zaczepiłem koncem kierki o rozporek u dżinsów i całe spodnie sobie podarłem...
my sie tajk z qplami smiejemy patrząc na te moje portki a tam jakas babka idzie i patrzy na mnie i drze sie:
PEDAŁ PEDAŁ RATUUUUNKU POMOOOOCY:D
lol:D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Jechaliśmy z qplem po benzyne... jajechałem z tyłu... rampa była zamkniea na przejeździe kolejowym... ale przeszliśmy bo pociag nie jechał... potem wsiedlismy na rower i zaczliśmy jechać... ja się zagapiłem i zaczołem przyspieszać nie patrząc na jezdnie.... a mój kolega nie przyspieszął... i wjebalem się w niegoo... Przeleciałem przez kiere.... z bakiem na benzyne w plecaku na plecach..... znalazłem się gdzieś dwa metry od rowerka.. mi sie nic nie stało.. ale ludzie się patrzyli na nas
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
mój kupel tez raz jechał i malutka hopa była kolo skoczył i odhylił sie do dyłu...wylądował tak i pchneło go do przodu i opona wkreciła mu nabiał wraz z parówą miedzy opone a v brejka...
koles 4 tyg w szpitalu lezał z jajkami na wierzchu (były wielkości pozadnej mandarynki) (a teraz ma malutką córeczke:D - czujecie:))
koles 4 tyg w szpitalu lezał z jajkami na wierzchu (były wielkości pozadnej mandarynki) (a teraz ma malutką córeczke:D - czujecie:))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Kiedyś zjezdzałem z takiej sytej górki przy zjezdzie z górki na płaskie tak mnie dogieło ze "usiadłem" na oponie ;] myślałem sie ze nic się nie stało.. dopiero jak wróciłem do domu siotra powiedziała ze widac mi 1/2 dupy ;] a zeby było smieszniee wracałem aqrat przez caaałe miasto
www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=209048
eeee znacie kende knarly?? moje jajka az za dobrze :P
ostatnio skakalem z dropa z karowki prawie na sam dol dolecialem i mnei na opone zbilo :P
ale i tak z wujkiem i yesusem jak robilismy bunnyego nad takim sprochnialym pniem nikt nie mogl przeskoczyc ja sie napedzilem ... przeskoczylem i zrobilem kombosa... :/
bunny -> to no foot -> to super man -> to egg grind po kilerze (vide kenda knarly)
to byl harcur :D
(i 15 minu lezenia na ziemi... awww)
ostatnio skakalem z dropa z karowki prawie na sam dol dolecialem i mnei na opone zbilo :P
ale i tak z wujkiem i yesusem jak robilismy bunnyego nad takim sprochnialym pniem nikt nie mogl przeskoczyc ja sie napedzilem ... przeskoczylem i zrobilem kombosa... :/
bunny -> to no foot -> to super man -> to egg grind po kilerze (vide kenda knarly)
to byl harcur :D
(i 15 minu lezenia na ziemi... awww)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Ja zjezdzalem sobie jeden fajny zjezdzik u nas nio i po boku byla skalka, nachylona duza. Postanowilem przykozaczyc przy przejezdzajacych xt, wyminalem ich z ogromna predkoscia i wpadlem na pomysl wallride po skale, wskoczyc sie udalo, ale odpadlem tak samo jak po niej pojechalem...
Jak zajebalem o glebe to blotnik wypadl ;d Smiechawe mialem , nic mi sie nie stalo na szczescie ale bolalo...
Wstalem szybko wcisnalem i dokrecilem blotnik spowrotem i jeszcze ciolkow dogonilem ;d
Jak zajebalem o glebe to blotnik wypadl ;d Smiechawe mialem , nic mi sie nie stalo na szczescie ale bolalo...
Wstalem szybko wcisnalem i dokrecilem blotnik spowrotem i jeszcze ciolkow dogonilem ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com