Zapodajcie do siebie jakies numery gg czy e-mail szukam kogos kto by oprowadził mnie po miejscówkach w toruniu moj mejl to prolite@onet.eu jak cos to piszcie
w toruniu krecasie kola maybacha ojca dyktatora hehehe
wejdz chociazby na pinkbike.com i w wyszukiwarce wybierz torun,jest tam ekipa, nawet strone swojha maja cfhyba, google dobra rzecz
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Jak coś to w weekendy chłopaki smigają na torze. Obok toru jest dirt. ja niestety po Białymstoku dałem sobie spokój.....wsiąde na rower na wiosnę dopiero :((( .
Zaloguj sie najlepiej na www.funbike.webd.pl i tam możesz się z kimś ustawić na jazdę.
pozdro!
Tor jest aktualnie w przebudowie. Nowy adres strony to www.funbike.pl , tyle że czasem nie działa ( jakieś problemy techniczne ) . Tor jest na ulicy Przy Skarpie , popytaj o tor saneczkowy w lasku przy osiedlu " Na Skarpie" lasek jest naprzecie szkoly podstawowej nr 28. To są okolice marketu OBI ( lasek naprzeciwko ) jak wkręcisz sie w las to predzej czy później znajdziesz.... A tak BTW to gdzie mieszkasz w Toruniu, jakaś ulica....