dj2 Znam kilku ludzi, ktorzy jezdza na singlu w dualu/4x i jak mowia im to nie przeszkadza! A poza tym kurwa nie wyzywaj ludzi od glabow, bo nie masz do tego podstaw. Kazdy ma swoje upodobania i ja np. jakbym mial wybierac rame do dualu/streetu miedzy p2 a subem wzialbym Suba.
fajnie ze bedzie ktos nowy w tarnowie :D ramke to wez pussy jak ci mowia albo mozesz wziasc gorsza ramke i lepszego amora ale to pierwsze rozwiazanie lepsze :P
czyli szukasz roweru uniwersalnego, tak jak ja szukalem.
nie bierz zadnego NS one dobrze dzialaja tylko z kolami 24 a te do dualu chociazby sie nie nadaja.
Pussy juz predzej. ale jesli myslisz o sciganiu to wez cos alu.
czyli np jakiegos duncona pitbulla czy cos takiego.
i bierz rozmiar gdzie gurna rura bedzie miala kolo 580 okolo. wtedy tez do streetu nie bedzie najgorsza czy do dirtu bo bedziesz mogl robic bunny barspiny, x-up na chopach itd. itp.
Ja sam mam Kone Cowan 13'' niestety i oddaje ja na gware bo peka i biore rozmiar 15,5 bo ma gorna rure 589 i przez to bede mogl w koncu robic spiny i pelne x-upy. a przy okazji dobra bedzie do dualu i 4x.
Hmm... to teraz nie wiem co robic.. :( mam wziość Pitbulla czy pussy ? mi poczebna rama do 70%do streetu 30 % do dual i nic wiecej moze jakis FR ale rzadko :| co mam robic :\\
Zaczynam Przygode Z Bikem. gg: 1469701 PzDr FoR All
pussy napewno. pitbull jest do 4x i fr. ale nie do streetu napewno. albo bitcha wez. wtedy i street i dual i freeride, i dirt, do wszystkiego. najbardzije bym bitcha polecał.