zumbi - po testach z obozu w Wierchomli

thomson
Kontakt:

Post autor: thomson »

hehe jak na filmie nie ma 5 metrowych dropow to film jest do dupy. brawo, bardzo dobre rozumowanie.
Zumbi to w koncu ramka typowo DH wiec ujecia z filmu sa jak najbardziej na temat, a koles niezle pociska na tej trasie. Jedyny minus - za duzo napisow, powinno byc pokazane wiecej jazdy.
Co do ramy - mi sie podoba, chcialbym kiedys sobie taka kupic.
www.gkkg.pl
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

hehe kacik wzajemnej adoracji lol

filmik w sumie niezly dobrze zmontowany , trudno tu sie do czegos doczepic w sumie

a te komentarze to wynikaja z tych wczesniejszych postow i tego calego rozglosu wokol tej ramy w sumie , ale nie ukrywajmy jakims szalonym osiagnieciem to ona nie jest

tak czy siak fimlik gicior :]
www.mm-foto.pl
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Mnie zależy na tym żeby sprzet był przedewszyskim bezawaryjny i dobrze pracował. Ramka wygląda troche popsolicie no i dałbym inny kolor :P, ale sprzet jest w końcu od jazdy, nie od gapienia sie na niego, więc jeśli jezdżacy na niej byli zadowoleni to można polegac na ich opinii :)
http://dhcyc.pinkbike.com
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

a czy film promujacy jazde musi byc krecony tylko na jednej miejscowce ?? ja sie nie przyczepiam do ramy ani do nikogo tylko jak na film ktory ma ja promowac jest troche za slaby ... rozumiem ladnie gosc pocina w tym dh i wogle fajne ale przydalo by sie cos mocniejszego ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
rosa
Kontakt:

Post autor: rosa »

Wy jestescie niezle pojebani ludzie! pozatym ta scianka w 1:11 jnest niezle hardkorowa i zaloze sie ze niektorzy co sie wypowiadali na temat tegoi filmu ze ****** wg by z niej nie zjechala a co dopiero poleciec na niej takim piecem!:| moim zdan8iem w niektorych momentach ajebiscie widac jak ramka pracuje ale przydalo by sie troche wiecej materialu i najlepiej ten "helmet cam" czy jak to sie to tam zwie (sory ale sie nei znam:) i bylo by zajebiscie! siedzialem na niej troche i zjezdzalem z malej gorki i jezeli moge cos poiwedziec na jej temat to byla zajebista ale nie dorado do niej potym jak zobaczylem jak jest malo sztywny to mi szczena opadla!:| co do jazdy marchewy bo tam chybe tez komus sie nie podobala to chyba nawet gryucha opowiadal jak zapierdalal bez powietrza w jednym kole!:D ogolnie koles przejebany:] pozatym groocha nie ma filmikow jak pawel albo shepar lataja na niej stolika?

ps. wazuuuuuuuuuuuuuup =D
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

nikt nie latal stolika na niej rosa.
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

...kamera wypłaszcza a rama jest ciekawą konstrukcją....jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości to proponuję sie kontaktować z zawodnikami którzy na niej startują....myślę że można się ustawic też z Pawłem w Myślonach na testach....po lesie

a do wszystkich dzieci neostrady!!!!!!! wiecej z domu wychodzić...i więcej myśleć...bo to pomaga w życiu !!!!!
PO każdej trasie da się zjechać na każdym rowerku tyle że jeden to robi w 3:20 a inny w 12 min....

Pozdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Michał DH
Kontakt:

Post autor: Michał DH »

Ajz moge sie zalozyc ze na odcinku gdzie jest pionowa scianka z kamieniami i banda wyjebalo by cie z zakretu i modlil bys sie o pzetrwanie ... :/ Na sete bys tak niezapiepzal !
http://tiny.pl/rqbn
paqman
Kontakt:

Post autor: paqman »

co do AJZ to gościu fajnego dżołka walnąl a wy sracie z tego powodu juz chyba od 20 postów, prawda jest taka że film nie zachęca normalnego ridera do kupna tej ramy, nie ma tam nic zachęcającego, może sobie ja promowac ale nic z tego bo kupi ją taka ilość osób że śmiech na sali. Być może producenci tej ramy nie są nastawieni na komercję i może nawet dobrze.
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
LoooooK O.
Kontakt:

Post autor: LoooooK O. »

Film raczej slaby, bo orientuje sie (mniej wiecej), jak potrafi pojechac Pawel Marczak, no ale rozumiem, ze tereny moze niezbyt wymagajace. Muzyka troche slabo dobrana, bo jej klimat w niczym nie oddaje turystyki pokazanej trasy, a juz zwlaszcza wjazd wyciagiem nie jest dramatyczny.

A Ty, Nikomie, nie wypominaj tutaj RyyS'owi czepiania sie do prostych pytan, bo zyczliwie przypomne, jak Ty na proste pytania reagowales ":))))))".

Zdania o Zumbi Team DH nie zmienie i wierze, ze czterozawias wyjdzie lepiej.
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

spoko 4-zawias bedzie konkret :D a tak apropo wierchomli LoooooK O. to gadalismy juz kiedys na temat jakies ustawki. Proponuje zatem wspolna jazde w ktorys weekend (ja moge byc w kazdy). Pogadamy, ja zobacze Twoje CC ty moje voodoo a przy okazji pojezdzimy po tych turystycznych szlakach wiercholi :) oczywiscie mowie powaznie.

pozdr !
LoooooK O.
Kontakt:

Wiem wiem. Jak sie uporam z 12 wrzesnia, to namowie ekipe na podroz. Zreszta Wierchomla od dawna jest na naszej "road map", tylko ciagle mamy tam za daleko.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

noo, to w kontakcie :)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Look O. ja tez chce jechac :>

Da rade dla mnie zalatwic jedno miejsce?
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
LoooooK O.
Kontakt:

Pewnie, tylko skoluj sobie dojazd do Wroca. Z tym Twoim koniem to mogą byc problemy, nawet w "Kryśce". No chyba, żeby Tymon jeszcze jechal.
Spawacz666
Kontakt:

Post autor: Spawacz666 »

4,5 bez dampera?

Sa jakies rozmiary tej ramy czy jeden uniwersalny?

A Marczak swietnie smiga na rowerku tylko na wierce malo mozna pokazac.... na pulawach krecic trzeba bylo :> moze przywieziecie tam testowke 17 wrzesnia?:D
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

paqman pisze:co do AJZ to gościu fajnego dżołka walnąl a wy sracie z tego powodu juz chyba od 20 postów
a ja czasem śmiem wątpić ze oprocz buraków są na tym forum wyluzowani, normalni riderzy. Przywracasz wiarę w czlowieka paqman.
pozdro
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Qrwa ja sie dzisiaj obudzilem z goraczka 39...

Lykam fervexy i jakies inne gowna, mam nadzieje ze pomoga, no i ta ****** matma, eh

Tak czy siak stane na glowie zeby z wami pojechac, moze faktycznie tymon pojedzie -jesli to nie bdzie problem zebysmy sie we dwoje zabrali
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
LoooooK O.
Kontakt:

Tymon ma nowy pojazd - wiekszy nic Panda firmowa, wiec sie chyba pomiescicie :)
http://tiny.pl/786k
Bike Action
ODPOWIEDZ