Gdzie najlatwiej uczyc sie trików AIR ?
Gdzie najlatwiej uczyc sie trików AIR ?
Witam mam pytanko. Nie Mamy w moim miescie hopek do dirtu ale zbudowalismy hope ale taka raczej do dlugich lotów. Na jakim typie skoczni najłatwiej cwiczyc tricki ? Nie mówi tu oczywiscie o jakims Backflip`ie tylko o czymś typu can-can, table-top, barspin, x-up itp. Pisajcie :)
każda pogoda jest dobra na rower ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale bzdura gdyz:FR-SHOP pisze:hopka a ladowanie z piasku jak sie wyjebiesz nie boli
oczywscie ze nie ma sensuLisek-Tm pisze:FR-SHOP ale jak wyladujesz to na pewno wyjebiesz. hehehe. wiec czy to ma sens?
ps:
temat do dzialu "dla poczatkujacych" !!!
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
Dxx i Lisek-Tm nie zgodze sie z wami. U nas jest piaskowy dirt zbydowany w takiej małej piaskowni (wszedzie dookoła hopy piasek). ladowanie po pewnym czasie ubije sie w miare i mozna skakać i LĄDOWAĆ spokojnie, a gleby naprawde nie bolą. na takim dircie mozna ćwczyć tricki z łatwością i bez strachu a potem od razy mozna przejść na zwykły dirt i zobić to samo. ja uczyłem sie tam 360 na hopie z negatywem i powiem wam że na zwykłej (ziemnej) hopie wylądował bym w szpitalu po pierwszych 3 glebach, a w piasku to nic nie boli. także piaskowe dirty gdzie dookoła wszedzie jest piach są dobre do nauki(trzeba o nie bardzo dbac ale do nauki warto)
jezeli ladowanie sie ubija to jest twarde
a skoro jest twarde to nie moze byc miekkie, albo tak, albo tak a Ty piszesz ze jest ubite ale miekkie...
PS: wole zeby ladownie bylo twarde, gdy upadne to wiem ze to w pelni moja wina a nie tego ze ladowalem na plazy poza tym lepiej zeby ladowanie troche bolalo niz zeby zostawialo dlugotrwale obtarcia z piaskiem pod skora
peace
a skoro jest twarde to nie moze byc miekkie, albo tak, albo tak a Ty piszesz ze jest ubite ale miekkie...
PS: wole zeby ladownie bylo twarde, gdy upadne to wiem ze to w pelni moja wina a nie tego ze ladowalem na plazy poza tym lepiej zeby ladowanie troche bolalo niz zeby zostawialo dlugotrwale obtarcia z piaskiem pod skora
peace
[b][SPRZEDAM]