nowej raczej nie dostaniesz. moze allegro? ale watpie. czasem w sklepach rozbieraja kony na czesci (znam jeden przypadek z kona shred :P) i zostaja ramki na sprzedaz...
a jak uzywka to masz gg rufusa
on dawno, dawno temu mowil cos o sprzedazy swojej ramki - pytanie za ile i czy nadal aktualne :D - 2191641
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
w katalogu jet cowan i roast... ale czy za 1500 zl (teraz do ok tego w skiteamie jest przecena) nie lepiej wziasc czegos lepszego? nie oszukujmy sie, placi sie przynajmniej 500 zl za napis... i nie mowcie ze nie ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
stuffa nie kupisz, kona nie sprzedaje tej ramy nigdzie naet w stanach czy kanadzie, w polsce nie wiem ale jest sklep wysylkowy w niemczech, tak wogule to oni sprzedaja tylko 4 czy piec modeli "luzem" z dirtowych ram o ile pamietam tylko model cowan
co wy wogole gadacie kona stuff kosztuje okolo 1500zl a roast okolo 2000zl,ceny sa oczywiscie smieszne bo to sa za ****** ramy zeby tyle kosztowac ale cos ...dziekujemy ci ski team :) za taka kase mozna kupic 1000 razy lepsze ramki
[quote="NoRcO"]focus'pokus po co ci kona stuff jak ostatnio psiales ze amsz taka z bomberem??[/quote]
pytałem sie juz wszedzie nigdzie nie chca mi sprzedac samej ramki...:| Norco miestrzu rama pytalem sie bo rame chce kupic moj kumpel ale widze ze nici z tego :|
foghorn - powiedz mi jakie przyjales kryteria piszac taka ocene... wytrzymalosc, waga, wyglad, kolor, geo, material ? Wogole napisz dlaczego te ramy sa takie ******...
juz pisalem jezdze na czerwonyej konie syuff z wedge z przodu, rowerek kupilem na poczatku lipca...koles ktory ze mna jezdzi chcial sobie kupic taka ramke jak ja mam ale wide ze samej nie mozna kupic...