rower do 3000zł ?
rower do 3000zł ?
witaaam wszystkich.chce zlozyc rower do amatorskiego dh i fr.mam do dyspozycji 3000zł z hakiem :)na poczatku sie przymierzalem do dc pitbulla+drop off`a4 ale kolega wyjechal mi z tekstem ze pitbull to kicha tak samo jak drop off o.O wtf ? co zrobic doradzcie cos ??
//edit
nie chce signa !
//edit
nie chce signa !
yy musi sie jakos dac zlozyc :/ przeciez zakladajac zee :
rama : destroyer jump lub leaderfox cocaine ( przyklad ) 400zł
amor : jaksi do 700zł
kolka : za 500 oba
kiera : 100
suport + korba : z 350
sztyca siodlo : 100
hamulce : hayes jakies mechaniczne to z 300 zł komplet kupie ?
no i co jeszcze zostaje ?? a jak zostanie do hamulce albo rame lepsza
stery : to jakies do 40zł
rama : destroyer jump lub leaderfox cocaine ( przyklad ) 400zł
amor : jaksi do 700zł
kolka : za 500 oba
kiera : 100
suport + korba : z 350
sztyca siodlo : 100
hamulce : hayes jakies mechaniczne to z 300 zł komplet kupie ?
no i co jeszcze zostaje ?? a jak zostanie do hamulce albo rame lepsza
stery : to jakies do 40zł
-
- Kontakt:
Nie zapominaj o allegro! Wystarczy troche pobuszowac i dorwiesz fajna maszynkę- w zaleznosci co zechcesz(czy fulla czy sztywniaka)
Po drugie nigdy nie traktuj opinii kolegów jako niepodwazalny priorytet. Sa ludze którzy łamią v10 i rozpier76329421 5the elementy. Są też tacy, co smigają kilka lat na poincie. To zalezy tylko od tego jak jeżdzisz.
P.s.
przykładowo- Widziałem na allegro i joy-ride rower-full: a-zone z shermanem sliderem plus, na niezłym osprzecie, w dobrym stanie za ok 3 tys.
NIC TYLKO SZUKAC :)
Po drugie nigdy nie traktuj opinii kolegów jako niepodwazalny priorytet. Sa ludze którzy łamią v10 i rozpier76329421 5the elementy. Są też tacy, co smigają kilka lat na poincie. To zalezy tylko od tego jak jeżdzisz.
P.s.
przykładowo- Widziałem na allegro i joy-ride rower-full: a-zone z shermanem sliderem plus, na niezłym osprzecie, w dobrym stanie za ok 3 tys.
NIC TYLKO SZUKAC :)
MTB!
-
- Kontakt:
Witam mam dla ciebie zajebi.... propozycje jak szukasz DH FR to juz znalazles http://forum.bikeaction.pl/viewtopic.php?t=9448
co do rweru moge i wyslac wecej fotek na mail
Jak cos to pisz :) gg: 2535005 mail voitass@op.pl
Dot. Rama CHEETA PROWLER + JUNIOR kola 24 cale pelen wypas pelen lans pelen HARDCORE 170mm z przodu i 190 z tylu goraco polecam dozuce ci jakis kask ochraniacze moze jakies czesci ..
http://allegro.pl/item124767326_super_f ... lecam.html
Co do ceny napewno sie dogadamu
co do rweru moge i wyslac wecej fotek na mail
Jak cos to pisz :) gg: 2535005 mail voitass@op.pl
Dot. Rama CHEETA PROWLER + JUNIOR kola 24 cale pelen wypas pelen lans pelen HARDCORE 170mm z przodu i 190 z tylu goraco polecam dozuce ci jakis kask ochraniacze moze jakies czesci ..
Co do ceny napewno sie dogadamu
Ride or Die
Hmm a co sadzicie o takim rowerze . Mysle ze do streetu sie nada ... Poskakac tez chyba sie bedzie dalo :
Rama : LeaderFox DragStar / Cocaine (350zł)
Amor : Sauntour Duro 130mm / Lub jakis do 600zł
Kierownica : Pointa (50zł)
Mostek : Point ( 80zł )
Korba : Nie wiem
Support : Nie wiem
Pedała : Pedały VP ( 30zł )
Piasty : Novatec Przód + Tył ( 200zł)
Obręcze : ALEXRIMS ACE18 26" Przód + Tył ( 80zł )
Szprychy : Jakies do 40zł
Opony : Kendy Przód + Tył( 50zł )
Hamulce : Hayes HFX 9 HD Przód + Tył ( 720zł )
Sztyca : Zoom ( 40zł )
Siodło : Jakies do 50zł
Po Przeliczeniu to wszystko na oko razem z amorem za 600zł daje nam 2200zł :) Z czego zostaje jeszcze troche na korbe i suport. Jezeli o czymś zapomniałem prosze namisać .Chetnie zobacze opinie na temat tego rowerku.
No tak przezutka ... To tylko tył xD Z przodu napinacz to mysle ze z 200 zł i cacy :) ? no to jest juz 2400zł :)
Rama : LeaderFox DragStar / Cocaine (350zł)
Amor : Sauntour Duro 130mm / Lub jakis do 600zł
Kierownica : Pointa (50zł)
Mostek : Point ( 80zł )
Korba : Nie wiem
Support : Nie wiem
Pedała : Pedały VP ( 30zł )
Piasty : Novatec Przód + Tył ( 200zł)
Obręcze : ALEXRIMS ACE18 26" Przód + Tył ( 80zł )
Szprychy : Jakies do 40zł
Opony : Kendy Przód + Tył( 50zł )
Hamulce : Hayes HFX 9 HD Przód + Tył ( 720zł )
Sztyca : Zoom ( 40zł )
Siodło : Jakies do 50zł
Po Przeliczeniu to wszystko na oko razem z amorem za 600zł daje nam 2200zł :) Z czego zostaje jeszcze troche na korbe i suport. Jezeli o czymś zapomniałem prosze namisać .Chetnie zobacze opinie na temat tego rowerku.
No tak przezutka ... To tylko tył xD Z przodu napinacz to mysle ze z 200 zł i cacy :) ? no to jest juz 2400zł :)
Goblin drag moze i jest pancernik albo byl, ale co do pitbula to sie chowa! reszta wsumie ok, tylko obrcze nie wiem ile wytrzymaja no i amorke do 600zl to jakas uzywka marcoka?? na 600zl moze manitou stance flowa wyrwiesz. 150mm skoku co do hamulca do tyl mozesz wsadzic jakiegos mechanika zamiast 400zl placic zaplacisz 200 np avida do przodu oczywiscie hydraulik, korba to wydajetek 200zl powiedzmy za hussefelta uzywke z suportem. I pomysl nad inna ramka : ) pozdro i zmiescisz sie w 3000zl;P albo serio wez signa fr2 masz tam pika ktory na allegro kosztuje najtanszy 1100zl! zmienisz dumpera i masz fulla do lajtownego DH
juz chyba wiem co wezme
http://www.unibike.pl/rowery/zoneii.html
z czego wymienie rame i amor i powinnien byc rower dobry nie sadzicie ?? ;> po co skladac :D jeszcze cos nie bedzie pasowac i zonk . a tu mam pewne ... tylko jak w tym sklepie cos kupic ... nie ma opcji KUP TERAZ czy cos takiego o.O
http://www.unibike.pl/rowery/zoneii.html
z czego wymienie rame i amor i powinnien byc rower dobry nie sadzicie ?? ;> po co skladac :D jeszcze cos nie bedzie pasowac i zonk . a tu mam pewne ... tylko jak w tym sklepie cos kupic ... nie ma opcji KUP TERAZ czy cos takiego o.O
Ja ci polecam moj sprzecik pilnie musze sprzedac a ty szukasz wlasnie .. idealna maszyna do FR DH ..
A cena nieco ponad 3000 zl ?? pokaz mi cos konkurencyjnego co dostaniesz za takie pieniadze ... NIC !!
Wiec lepiej sie zastanow nad moja oferta ? !
Ja ci polecam moj sprzecik pilnie musze sprzedac a ty szukasz wlasnie .. idealna maszyna do FR DH ..
A cena nieco ponad 3000 zl ?? pokaz mi cos konkurencyjnego co dostaniesz za takie pieniadze ... NIC !!
Wiec lepiej sie zastanow nad moja oferta ? !
Ride or Die
Goblin podoba mi się takie myślenie :))
z dala od Krossa :)) !!!
...pokmiń spokojnie bo da radę poskładać za 3 koła baja do solidnej zabawy i z gwarancją na bezpieczne lądowanie po oderwaniu się od ziemi :))
lepiej mieć dobrego sztywniaka niż badziewnego pseudo fulla....na sztywnym nauczysz się techniki.....jeśli zechcesz :))
z dala od Krossa :)) !!!
...pokmiń spokojnie bo da radę poskładać za 3 koła baja do solidnej zabawy i z gwarancją na bezpieczne lądowanie po oderwaniu się od ziemi :))
lepiej mieć dobrego sztywniaka niż badziewnego pseudo fulla....na sztywnym nauczysz się techniki.....jeśli zechcesz :))
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!