heh pokaż mi fabryczne bmw któe wygra wyścig z fabrycznym Audi RS6
PZDR
audi R8 - autko marzeń
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eleanore robia repliki do dzis wypasne po sukcesie 60 sec...na Discovery Channel kiedys byl program jak powstaja itd...co do tego audi A8 to
Te audi to nie chrom ale srebro jakoś wypolerowane czy nałozone czy nawet cos lepszego ... , MTM zrobił je dla szejka w dubaju . Mam znajoma tam i nawet w jakiejs lokalnej ich gazecie opisali ze no coz...odpaly na maxa maja ... ropa idzie to se chlopaki juz cuduja po maxie bo "zwykle" wersje ich nie interesuja
a ja tam bym chciał mocnego diesla...to przyszlosc...spalanie i osiagi gonia benzyne...cos ze stajni vw/audi...te silniki na oleju z frytek moga jechac :)
Te audi to nie chrom ale srebro jakoś wypolerowane czy nałozone czy nawet cos lepszego ... , MTM zrobił je dla szejka w dubaju . Mam znajoma tam i nawet w jakiejs lokalnej ich gazecie opisali ze no coz...odpaly na maxa maja ... ropa idzie to se chlopaki juz cuduja po maxie bo "zwykle" wersje ich nie interesuja
a ja tam bym chciał mocnego diesla...to przyszlosc...spalanie i osiagi gonia benzyne...cos ze stajni vw/audi...te silniki na oleju z frytek moga jechac :)
wyobrażie sobie..zatrzymuje sie na światłach nowy zapierdalacz typu Viper gts oreca team. a Ty Dodge charger banana split z tym niepowtarzalnym bul bul bul bul z pod maski....gość z vipera wymieka. jeżdziłem viperem gta. to jest piekne ale tandetne auto. i znowu stwierdzenie "stare bylo lepsze"
http://skocz.pl/mojepink