Nie uczciwy sprzedawca Obręczy DX 32
Nie uczciwy sprzedawca Obręczy DX 32
Witam wszytkich ostatnio kupiłem na allegro obręcz urzywana z 2 tyg alexrims dx 32 było to 31,08,06 i tego samego dnia przelałem sianko kolesiow i od tego dnia 0 kolo się nie odzywa na gg go nie ma na meile nie odpiuje co ja mam z nim zrobić a przeewszytkim chce odzyskać sianko a przeciesz pieniądze miał już napewno już w sobote-poniedziałek i obręcz powinna być już u mnie wczoraj albo dzisiaj a mi się strasznie śpieszyło z nią bo nie am na czym jeździć
NAdal bez Bika...:/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sorry ze wtracam sie do tematu ale nie chcac zakładac nowego mam pytanie/sprawe/prosbe wiec: badajze 2 maja kupiłem przez allego support z m-bike' u czy jak to sie pisze. Koles do tej pory sie nei odezwał ani nic i mam prosbe czy nie mogł by ktos tam sie przejsc do tego m biku i zapytac sie jak to bedzie albo zeby odpisał na maila lub gg jak cos mam dowód wpłaty pieniedzy
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356807489
-
- Kontakt:
Jeżeli chodzi o nas to tak:gazela_bike pisze:sorry ze wtracam sie do tematu ale nie chcac zakładac nowego mam pytanie/sprawe/prosbe wiec: badajze 2 maja kupiłem przez allego support z m-bike' u czy jak to sie pisze. Koles do tej pory sie nei odezwał ani nic i mam prosbe czy nie mogł by ktos tam sie przejsc do tego m biku i zapytac sie jak to bedzie albo zeby odpisał na maila lub gg jak cos mam dowód wpłaty pieniedzy
Prosze podać dokładną wpłacone kwote, jaki był tytuł wpłaty, dokładnie jaki suport oraz nick na Allegro.
Posiadamy wszystkie potwierdzenia wysyłek na rok wstecz, a konto internetowe pozwoli szybko sprawdzić czy wpłata doszła.
Swoją drogę, przy takiej sytuacji proszę się kontaktować po 7-8dniach, a nie kilku miesiącach :).
pozdrawiam
Adrian Zieliński
info@mbike.pl