INFORMACJA CENNA RZECZ ...
-
- Kontakt:
INFORMACJA CENNA RZECZ ...
tak się zastanawiam się nad tym, czy ten post ma sens ...
ale co tam już piszę o co chodzi ...
jak każdy z Was zaglądając na dh-zona wiem, iż jest coś co nas wszystkich łączy - ROWER i wszystko co jest z tym związane. Tak.
zastanawiam się czasem nad tym czym zajmuje się każdy z Nas.
I od razu przychodzi mi na myśl pytanie jaki procent użytkowników to Seniorzy, a jaki Juniorzy, chodź to chyba ma niewiele z tym wspólnego.
No dobra do rzeczy.
Proponuję, aby każdy KTO MA NA TO OCHOTĘ, nie inaczej napisał czym się zajmuje, - liceum, studia, praca, sponsor itd. itp. Po co ?
Już wyjaśniam.
Życie pisze różne scenariusze i jeżeli goszczą na tym forum LUDZIE Z WŁAŚCIWYM PODEJŚCIEM DO NIEGO to właściwie zinterpretują sens tego topicu.
Każdy kto zamieści o sobie krótką informacje, będzie mógł ją zachować.
W razie potrzeby będzie wiedział do kogo zwórócić się z PYTANIEM w tematach innych niż BIKE.
Coś na wzór STOWARZYSZENIA.
Może to i głupie, a może NIE.
No cóż, ot taka propozycja.
Zatem zobaczmy co inni o tym sądzą.
zastanawiam się czasem nad tym czym zajmuje się każdy z Nas.
I od razu przychodzi mi na myśl pytanie jaki procent użytkowników to Seniorzy, a jaki Juniorzy, chodź to chyba ma niewiele z tym wspólnego.
No dobra do rzeczy.
Proponuję, aby każdy KTO MA NA TO OCHOTĘ, nie inaczej napisał czym się zajmuje, - liceum, studia, praca, sponsor itd. itp. Po co ?
Już wyjaśniam.
Życie pisze różne scenariusze i jeżeli goszczą na tym forum LUDZIE Z WŁAŚCIWYM PODEJŚCIEM DO NIEGO to właściwie zinterpretują sens tego topicu.
Każdy kto zamieści o sobie krótką informacje, będzie mógł ją zachować.
W razie potrzeby będzie wiedział do kogo zwórócić się z PYTANIEM w tematach innych niż BIKE.
Coś na wzór STOWARZYSZENIA.
Może to i głupie, a może NIE.
No cóż, ot taka propozycja.
Zatem zobaczmy co inni o tym sądzą.
interesuje sie techniką,mechanika,samochodami,motocyklami
bardzo chciałbym nauczyc sie obsługi obrabiarek cnc i podstaw rysowania 3D w autocadzie :)
kocham projektowac różne rzeczy póxniej je wykonywac i mam z tego niesamowitą satysfakcję
to chyba bedzie na tyle :D
ucze sie w technikum mechanicznym w lublinie po wakacjach bedzie 5 klasa
interesuje sie techniką,mechanika,samochodami,motocyklami
bardzo chciałbym nauczyc sie obsługi obrabiarek cnc i podstaw rysowania 3D w autocadzie :)
kocham projektowac różne rzeczy póxniej je wykonywac i mam z tego niesamowitą satysfakcję
to chyba bedzie na tyle :D
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
może to i głupie, a może nie, a i tak się wpiszę:
studia: ostatni rock socjologii
praca: oj dużo było, od kopania rowów i rozwożenia gazet, przez mycie samochodów i wklepywanie bazy danych do rozlewania piwa i pisania głupot w pewnej gazecie
sponsor: ehhe, chciałbym.... a tak sobie sam sponsorem jestem
zainteresowania: rower, dziwki, muzyka, dziwki, fotografia, dziwki i pare innych rzeczy
raczej senior jeśli chodzi o wiek na forum, napewno junior jeśli chodzi o technikę jazdy
....::: jebać i się nie bać :::....
studia: ostatni rock socjologii
praca: oj dużo było, od kopania rowów i rozwożenia gazet, przez mycie samochodów i wklepywanie bazy danych do rozlewania piwa i pisania głupot w pewnej gazecie
sponsor: ehhe, chciałbym.... a tak sobie sam sponsorem jestem
zainteresowania: rower, dziwki, muzyka, dziwki, fotografia, dziwki i pare innych rzeczy
raczej senior jeśli chodzi o wiek na forum, napewno junior jeśli chodzi o technikę jazdy
....::: jebać i się nie bać :::....
...::: ziz iz wird :::...
-
- Kontakt:
ja was przebijam- jestem szefem serwisu firmy insidetelnetcom europe sp. z o.o.
ja nie wierzycie zapraszam na strone www.insidetnc.pl w dziale kontakty znajdziecie do mnie email ten sam ktory mam w profilu- jak macie problem z kompem rozwiazuje na poczekaniu HEHE
ja nie wierzycie zapraszam na strone www.insidetnc.pl w dziale kontakty znajdziecie do mnie email ten sam ktory mam w profilu- jak macie problem z kompem rozwiazuje na poczekaniu HEHE
Local Swinga-Swinga
Wszyscy to wszyscy. :D
Uczę się w gimnazjum - nieważne w którym :P.
Poza rowerkiem co robię....
Od przyszłego roku mam zamiar regularnie ćwiczyć break'a (dla nieobeznanych - break = skrót od słowa breakdance).
Junior komplit ;) jestem. I z wieku, i ze stażu na forum, i z tego co na rowerku umiem.
I to chyba wszystko.
Uczę się w gimnazjum - nieważne w którym :P.
Poza rowerkiem co robię....
Od przyszłego roku mam zamiar regularnie ćwiczyć break'a (dla nieobeznanych - break = skrót od słowa breakdance).
Junior komplit ;) jestem. I z wieku, i ze stażu na forum, i z tego co na rowerku umiem.
I to chyba wszystko.
Czy "nie" jest właściwą odpowiedzią na TO pytanie?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: