GTA San Andreas POMOCY!!
GTA San Andreas POMOCY!!
Yo niedawno pomyslalem ze fajnie by bylo sobie zagrac w GTA SA a nie tylko jedzic na roweze.... wienc sprawdzilem najpierw na stronie interneowej
http://gtasite.net/ czy mi wogule pujdzie ta gra na stronie pisalo ze do wymagan rekomendowanych brakije mi tylko ram (mam 320 a otrzebne 380) lecz wymagania minimalne sa..wienc zainstalowalem gre....skopiowalem cracka.....wlonczylem i tu moje zdziwienie poniewaz gra sie wlonczyla pokazal 1 napis 2 napis filmik logo GTA SA na tle jakims takim....i gra sie wylancza.....
:(
myslicie ze co moze byc nie tak??
na gta site pisze ze potrzebny jest WinXP + serwis pack 1 a ja ni mam serwis packa....moze to to?? to o tym myslicie
moje dane komputera
Procesor: Amd Duron 1,7 Ghz
ramy: 320 DDr ram
k.Graf: Sis 661fx_760_741_M661fx_m760_m741
(zintegrowana wersja radeona..) 128mb....64bit
karta muzyczna...4 kanalowa zintegrowana
prosze o szybko pomoc...
pozdROWER
http://gtasite.net/ czy mi wogule pujdzie ta gra na stronie pisalo ze do wymagan rekomendowanych brakije mi tylko ram (mam 320 a otrzebne 380) lecz wymagania minimalne sa..wienc zainstalowalem gre....skopiowalem cracka.....wlonczylem i tu moje zdziwienie poniewaz gra sie wlonczyla pokazal 1 napis 2 napis filmik logo GTA SA na tle jakims takim....i gra sie wylancza.....
:(
myslicie ze co moze byc nie tak??
na gta site pisze ze potrzebny jest WinXP + serwis pack 1 a ja ni mam serwis packa....moze to to?? to o tym myslicie
moje dane komputera
Procesor: Amd Duron 1,7 Ghz
ramy: 320 DDr ram
k.Graf: Sis 661fx_760_741_M661fx_m760_m741
(zintegrowana wersja radeona..) 128mb....64bit
karta muzyczna...4 kanalowa zintegrowana
prosze o szybko pomoc...
pozdROWER
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lizzard king wiesz nie wszyscy maja w *** kasy zeby miec wszystkie gry w kture graja orginalne...jak ciebie stac to se kupuj....ja mam tylk 3 gry orginalne:PP w tym 2 extra klasyki a jedna kupywalen za cos kolo 100zł.. Cywilizacje 4......
HuGOn Direct'X mam 9.0c czy cos w tym stylu wienc raczej nie jego... mi sie wydaje ze windowsa.... albo sterownikow ale nie jestem pewny wienc sie pytam.....
HuGOn Direct'X mam 9.0c czy cos w tym stylu wienc raczej nie jego... mi sie wydaje ze windowsa.... albo sterownikow ale nie jestem pewny wienc sie pytam.....
wejdz do mojich dokumentow i tam bedzie jakis plik gta urse ble bleble cos tam usun go i gra powinna sie wlaczyc normlanie:) albo po prostu plik set ktory znajdziesz w tym pliku(nie zawsze dziala).
ja tez takie cos mialem usunolem ten plik i smigalo moze byc tak ze za jakis czas tez sie tak zrobi wiec ponow operacje usuniecie tego pliku/folderu
ja tez takie cos mialem usunolem ten plik i smigalo moze byc tak ze za jakis czas tez sie tak zrobi wiec ponow operacje usuniecie tego pliku/folderu
ej...mi to jakos nie dziala...kasuje ten flder poniewaz plikow tam ni mam zadnych jest tam tak wchodze do moich dokumentow potem GTA SA user Files i w tym foldeze sa 2 foldery Gallery i User tracks.......zadnych plikow.....hymm;/ musze w to se zagrac;( .......help my!!!
-
- Kontakt:
najpierw sprawdź swoją prawie oryginalną wersje u kumpla, bo może ona się kisić. Jak działa to raczej na 100% karta graficzna - z oznaczeń to nie wygląda na radeona, poza tym bierze sobie pamięć z pamięci RAM - czyli jak masz ustawione 128MB w biosie to Twój RAM zmniejsza się do 192MB ( chociaż nawet z taką ilością gra powinna wystartować - niekoniecznie działać płynnie, ale ruszyć )
-
- Kontakt: