zobaczcie z kim musze chodzic do budy

SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

aha a na wyczieczce w czechach (ni9e bylem z nim bo on nie z mojej klasy UFFF.....!!)Lamentowal ze w przeliczeniu na PLN przejazd tramwajem jest skandalicznie TANI ..a jedyna pamiatka jaka zabraz jest.....ROZKLAD jazby tra....

Jesli macie takie osoby w poblizu i maja Blogi chetnie zobacze
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nie widze w tym nic smiesznego, chlopak ma pasje i pewna wiedza kasuje was wszystkich...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
SegatiV
Kontakt:

a ja widze bo spotykam sie z nim na codzien jesli ktos przychodzi do szkoly w munduze Tramw. z odznaczeniami a ma 16/17 lat ....to daj luz....a te foty sa niszczace...

BDW nie chodzi o to ze to jest snieszne ale tragiczne
morthias
Kontakt:

Re: zobaczcie z kim musze chodzic do budy

Post autor: morthias »

Hm, jakos nie widze w tym NIC (absolutnie N-I-C) smiesznego ani tragicznego. Ma gosc hobby takie jak kazde inne (niektorzy jezdza na rowerze, graja w zespolach, zbieraja znaczki, kapsle - to tez jest dla Ciebie tragiczne?). Sam przyznam sie do tego, ze czesto chodze w pasie WP i przypialem sobie pare odznaczen do czapki. I co, tez jestem tragiczny?
SegatiV
Kontakt:

nom

a tak wogule PUCUSIE
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Bez komentarza czlowieku... Potem mowia ze Polacy sa nietolerancyjni...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Otoz to, ja goscia podziwiam za odwage i determinacje w kultywowaniu swojej pasji nie zwazajac na kurewska nietolerancje otoczenia
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
SegatiV
Kontakt:

znalazl sie wielki moralista tobie nie zdazylo sie nigdy posniac z kolesia ktory sie potkna , jest nie popularny w szkole,ma smieszna fryzure , robi durni zeczy itp

SPATRY NIE PIER**L bo mnie mdli. Jesli zobacze kolesia w berecie albo w pasie WP a z WP ma tyle wszpulnego co z baletem to sie smieje proste zasady dla prostych ludzi...Matka teresa sie znalazla Pewnie street'em jestes bo tylko oni takie gejowskie gatki potrawia gadac wiec jesli nsie nie podoba to do dzialu street popatrz czy jakis marcok (DJ) nie jest do wychaczenia..........
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Nieno, koles jest może troche niestandardowy, jak to jakiś zamulony ważniak to i ja bym sioe czepiał, ale może też być całkiem normalny tylko z wami jest cos nie tak...
http://dhcyc.pinkbike.com
Szerszu
Kontakt:

Post autor: Szerszu »

SegatiV z tabą jest coś nie tak....masz chyba jakieś kompleksy i dlatego naśmiewasz sie z innych ludzi którzy maja nietypowy styl zycia.....:/ porażka
tralalala:D sijjjcie mi zal.pl
SegatiV
Kontakt:

i moze albo napewno ...ale nauczylem sie pisac KTÓRY bez bledu
Szerszu
Kontakt:

.................no i co??...........przeszkadzaja ci moje błedy??
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

O jaaa ale dziwak :D niezly kolo :P
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

ani to smieszne, ani tragiczne... szacunek dla tego chlopaka za pasje i tak jak napisal Max, za odwage i determinacje.

Zal mi Ciebie SegatiV. Zalozyles ten topic, zeby tego kolesia osmieszyc, czy pokazac jaki sam jestes kul, elo i mtv?
luk4szm
Adam_o
Kontakt:

Post autor: Adam_o »

tofik: tatusiu, a czy ja jestem jakis dziwny?
tata: nie, synku... ty jestes poprostu ...yyyy... Oryginalny :)
locky
Szerszu
Kontakt:

Adam_ohehe racja.........
OmEn
Kontakt:

Post autor: OmEn »

żal.pl dla SegatiV
Dla większości ludzi my też jesteśmy pojebani że narażasz swoje życie / zdrowie skacząc na rowerze - dla Ciebie to pasja ( chyba bo jesteś zarejestrowany na forum rowerowym o charakterze extremalnym ) owszem każdy sie czasem z kogoś pośmieje bo np. troszke odstaje od reszty - ale no bez przesady że dajesz linka do czyjegoś bloga tylko w tym celu żeby sie z niego pośmiać :/
Myślisz że jesteś Elo bo sie śmiejesz z czyjejś pasji?
Aha i zastanów sie dwa razy zamin założysz następny temat.
mam bmx`a i choi !
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

ten blog mi sie skojażył z książką "o psie, który jezdził koleją" - czy jakoś tak (nie mam tu zamiaru obrażać tego chłopaka, poprostu tak mi sie kojaży (a ten pies z książki wcale nie był zwykłym psem - plus dla niego):-)

Mi pasja chłopaka nie przeszkadza, jak byłem mały uwielbiałem sie bawić elektrycznymi kolejkami (czesto tez patrzylem przez okno na podworko i ogladalem przejezdzajace pociagi (mieszkalem niedaleko dworca głównego w krk) i nie uważam tego za zboczenie - tylko młodziencza pasje:-) od keidy nie mieszkam przy dworu nie interesuje sie tak bardzo pociągami:D z tego sie wyrasta:-)

A, ze chłopak ma dopiero 16 lat i faktycznie wiedze ma w tym temacie nie małą... i widać, że jest pasjonatem, bo inni chodzą do szkoły, uczą sie po to, żeby mieć w przyszłosci prace, kupe kasy, mercedesa etc (materialiści), a on nie dosc ze sie uczy, to nie wymaga wiele od życia - poza spełnianiem swoich marzeń (widzi w tramwajach wiecej niż my - kupe blachy z pantografem):-)

żadko sie spotyka takich 'wariatów'...
www.feel-free.pl
Zablokowany