Fajnie wygladaja tylko nigdzie nie mozna ich dostac i nie wiadomo ile kosztuja. Obstawiam ze ok 1000-1500 zl
Szybciej i taniej dostaniesz halo SAS ok 900 zl
No wlasnie neiw iem ile waza ale mysle ze mniej od funnow na 48 szprych... chce lekkie ale mysle ze nie uda mi sie tak skonfigurowac lekkie a mocne bo np s-type to sa lekkie ale pogne je napewno jak teraz pogiolem... co prawda lekko bo byla na luznych szprychach supre MT 24" wiec... chcialbym cos na 48 szprych... a nie wiem ile te brave machiny kosztyja... i watpie zeby wiecej wazyly od funnow klockow... a czy szybciej dostane... hymm z tym ptoblemow raczej nie bede mial bo wujek (moj) moze mi zamowic... komentujcie dalej bo dobrze wam idzie :)
Freestyle w polsce nie masz co szukac... moze na ebayu ? Nie patrzylem a te brave machine to ja bym bral ze strony www.brave-machine.com a tak w ogole to... dlaczego maja byc ciezsze od funnow ??
Z tego co widze to jest jakies przedstawiciel tej firmy w wawie... ale do konca nie wiem wiem tylko jaki jest tam numer i wiem ze to tam wiec moze z tamtad kupili Ci co byli w szklarskiej... hymmm jutro zadzwonie i popytam:P