zobaczcie z kim musze chodzic do budy

mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

wiewsz, kazdy jest inny...

chyba jeszcze niedojrzales do tego, zeby to rozumiec.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

SegatiV w zasadzie po przeczytaniu podanego bloga i tego topicu dochodze do wniosku, ze ty jestes bardziej smieszno-tragiczny od tego goscia...
http://bodzio.pinkbike.com/
cherry
Kontakt:

Post autor: cherry »

SegatiV pisze:znalazl sie wielki moralista tobie nie zdazylo sie nigdy posniac z kolesia ktory sie potkna , jest nie popularny w szkole,ma smieszna fryzure , robi durni zeczy itp

SPATRY NIE PIER**L bo mnie mdli. Jesli zobacze kolesia w berecie albo w pasie WP a z WP ma tyle wszpulnego co z baletem to sie smieje proste zasady dla prostych ludzi...Matka teresa sie znalazla Pewnie street'em jestes bo tylko oni takie gejowskie gatki potrawia gadac wiec jesli nsie nie podoba to do dzialu street popatrz czy jakis marcok (DJ) nie jest do wychaczenia..........
zdazylo
posniac
potkna
nie popularny
durni
zeczy
SPATRY
wszpulnego
gatki
potrawia
nsie
wychaczenia

Gościu, dosłownie mnie rozwaliłeś:)
Smęcisz coś o cudzej ortografii, a sam piszesz (czy aby na pewno piszesz?)tak, że po prostu bania mała - dawno nie widziałem tylu byków w jednym poście - niektóre z nich są po prostu genialne:D Proponuję ponowny spacerek do pierwszych klas podstawówki i opanowanie języka ojczystego chociaż w minimalnym stopniu - w przeciwnym razie możesz mieć ciężko w życiu...

A co do zbijania się z wartościowego kolesia (całkiem możliwe, że jedynego w waszej budzie) to pozostawiam to bez komentarza...

Jesteś wyjątkowo udanym egzemplarzem - gratulacje dla rodziców.
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

OmEnzgadzam sie ja np chodze do takiej budy gdize ceniona jest odmiennosc wiara mnie lubi ze mialem zebatke przy plecaku ze na przerwie bawilem sie lancuchem potem kumple sie tez bawili bo fajna zabawa :) inny np z gitara pyka jeden czasem sie jakos smiesznie ubierze i gites " podtrzymujac kulture slawmy swa odmiennosc" discove chanel<lol2>
czerwony
Kontakt:

Post autor: czerwony »

koles jeswidat spoko,
widać MTV nie zrobilo mu sieczki z mózgu
ale od komunikacji miejskiej fajniejsze sa pociagi !!!:)
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

No widze, ze jeszcze jest nadzieja na polskie spoleczenstwo :>

Ja tez jak bylem maly uwielbialem pociagi, kazda kasa szla na kolejki H0 :D

Do tej pory stoi tego troche na polkach dla upamietnienia tych czasow, potrafilem po 10 godzin przestac na wiadukcie i podziwiac przejezdzajace pociagi, wielkie, ciezkie i grozne stalowe potwory :D

Nadal mi sie to podoba :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Oryginalny gościu, szacunek dla niego i jego pasji :)
Szczerze podziwiam.
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

pierwszy powiedział, co wiedział i cała reszta za nim. ahahahahaha założe się, że gdybyście mieli takiego zioma w klasie to takbyście z niego polewali, że głowa mała. polsce potrzeba wiecej zjebow, ale nie lamusów, którzy noszą w plecaku poroże łosia, w kieszeni komplet miedzianych łyżek z okresu II wojny i mają dziewiczy zarost.
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Gość

Post autor: Gość »

MaxDamageDA pisze:Nie widze w tym nic smiesznego, chlopak ma pasje i pewna wiedza kasuje was wszystkich...
Gdyby nie ty to kazdy by sie z niego wysmiewal, taki jest narod polski. Jezeli ktos madry powie cos madrego to wszystkich przytyka i powtarzaja to. Moge sie mylic za co z gory przepraszam, lecz mysle ze te intencje wasze nie sa szczere...
cherry
Kontakt:

Post autor: cherry »

Roody, nie każdy, kto jeździ na rowerze musi być zjebem...

Opinia taka powstaje dzięki niektórym, jak ktoś napisał "cool trendy jazzy glamour mtv", debilom reprezentującym poziom umysłowy szympansa bonobo, u których IQ jest odwrotnie proporcjonalne do skoku widelca i którym wypasiony rowerek służy jedynie do zamaskowania setki kompleksów, z którymi muszą się na codzień borykać...

Smutne to niestety, ale w wielu przypadkach prawdziwe.

A polska mentalność nakazuje mieszać z błotem każdego, który ma nieco inną wizję siebie i życia.

Dno.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Roody ja bym to ujal inaczej-jesli jeden inteligentny czlowiek pokaze ze mozna miec inny poglad niz wiekszosc populacji to mniejsza i mniej odwazna czesc odwazy sie poprzec go.w innym wypadku bedzie milczec.tak ja to widze.
co do autora tematu powiem tyle:pod koniec pierwszej klasy liceum chodzilem z zebatka przyczepiona zipami do plecaka-oprocz ludzi ktorzy wiedzieli o co biega i moich dobrych znajomych bylo mase roznych dziwnych komentarzy i niekiedy docinkow.analogiczna sytuacja,chodz nie bylem az tak oryginalny jak ten chlopak.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

jak bylem maly to sie bazem pociagow, bo wydawaly sie byc wielkie, mocne nieokrzesane. w pewnej mierze chyba miala na to wplyw bliska obecnosc torow kolejowych od miejsca zamieczkania, linia malo uczeszczana, ale jak jedzie pociag szyby sie trzesa, wszystko buczy.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Gość

Post autor: Gość »

piotrex mniej wiecej tak to mialem ujac lecz mi sie nie udalo :P chodzi w sumie o to samo...
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

...
Cause I don't care where I belong no more
What we share or not I will ignore
And I won't waste my time fitting in
Cause I don't think contrast is a sin
...
{millencolin - no cigar}

Segativ Jesteś żałosny

ps ja bym to napisal nezależnie od tego co pisaliscie wcześniej
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
milkman
Kontakt:

Post autor: milkman »

ten temat jest wybitnie z dupy. osoba ,która go zalożyla musi byc wybitnym ****** ciekawe czy masz chociaż 10 % wiedzy takiej jak on. ja jak bylem maly (4-5 lat) to bawilem sie autobusami i przejazdzka autobusem byla nagrodą ale z tego wyroslem.
http://www.pinkbike.com/photo/1826155/
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

kurwa bedziesz se robil jaka z goscia, bo am pasje?
tak jak sie robi jaja z chucka norrisa, bo to ejst kruwa zabawne jak sie z kogos nabija?

wkurza mnie taka postawa niesamowicie... a jak by twoj stary byl chuckiem norrisem albo tym gosciem od tramwajow, tez bys sie nabijal ? sorry czlowieku, to jest troche nei w porzadku.

jak ktos sie ze mnie nabija jak sie dziwnie ubiore - mam go w dupie. mysle ze koles tez ma was w dupie, a wy nei zaslugujecie na to, zeby mial was (w sumie ciebie) w dupie. jestes przy nim tylko mizernym klocem... w takiego wdepnac jest nie latwo. nie zaslugujszesz nawet na to, zeby ktos w ciebie wdepnal...

zamknijcie ten topic, bo to przerazenie ogrania.

czy uwazasz, ze wiesz wiecej od tego kolesia? zalozenie jest takie, ze takich ludzi sie kasuje na wstepie? no chyba tak :/
troche tolerancji z twojej strony, bo widze, ze tolerancyjny nie jestes.

prawda chlopcze?
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Mam do iego pełen szacunek. sam miewalem takie syt ze bylem czasami odmieńcem raz na dluzej raz nie i wiem jak jest ciezko jest wiara sie z niego wysmiewa a on to ciagnie bo to kocha to wielki plus dla niego.

Kolejki tez lubilem jako mnijeszy chłopiec, teraz wiadomo ze bike zebatka w plecaku wiara sie ptytala o co biega czesc dziwnie patrzyla jak wparowalem z dłuzszymi włosami do szkoły, nauczyciele mnie z lekcjii wywalali.
Nie pisze tego bo ktos to wczesniej tak napisal teraz ciągne zawsze pisze to co myśle.
a o autorze tematu nie bede sie wypowiadac.
szkoda miejsca na serwerze.

Pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Ktoś tam powiedział ze wszyscy teraz bronimy chłopaka bo Max tak powiedzial - w sumie wynika, ze to nasz guru - ale nie o to chodzi...
Nie jestem spokojnym facetem, nigdy nie mialem wzorowego zachowania, dobre moze raz przez przypadek... robiłem sobie roznorakie jaja z ludzi - ale nigdy na bazie wyglądu ani zainteresowań. czasem byly to mocne zarty, chamskie, ale nigdy bez powodu 'tak o'!
a widze ze autor tematu poprostu chcial zablysnąć ze w wieku 16 lat można obsmarowywać ludzi jak lepper... chłopie, wybrałes zła strone mocy i kiedyś dostaniesz za to po dupie - albo wyrosniesz jak wiekszosc ludzi:]
www.feel-free.pl
juraski
Kontakt:

Post autor: juraski »

spoko każdy robi to co lubi :)
Zablokowany