1. Patrze czy jest pogoda na rower
2. cos odwalam z kumplami :D
3. nie spie ale siedze z zamknietymi oczami :)
4. rysuje jakies pierdoly ale nie zwiazane z rowerami bo nie mam talentu plastycznego <lol>
5. gram w kropki, O i X, pilke itp
6. puszczam strzaly do koezanek :D
7. jak jakas dobra nauczycielka (a sa takie u mnie) to sobie patrze hehe
Pozdro
poldeck robiłem to samo jak juz miałem naprawde dosc. A raz z kumplem dodawalismy na wyscigi i tak nas wciagnęło ze nie zauwazylismy nauczyciela za naszymi plecami. Wyobraź sobie jego twarz kiedy zoabczył jak dwóch badź co badx dorosłych ludzi dodaje 2+2+.. na wyscigi ....:)
zuku pisze:gapie sie jak pierdolniety na nauczycielke matematyki (jest gruba i brzydka) zawsze sie wkurwia ;]
zuku:
Miałem takie samo podejście... ;] to świetny sposób na zabicie nudy... ale mnie zbytnio po tym nie lubiła :D.
Czasami zajmowałem się też grafikami... gorzej jak później mnie przyłapała, że nie notuje... pytała czy to aby pracownia plastyczna?
heh, ona mnie od początku nie lubi, jak tylko wszedłem na pierwszą lekcje jaką z nią miałem, zaczeła krzywo z ryja na mnie patrzeć i pilnować mnie częściej niż innych czy notuje zadania ;] takie specjalne traktowanie mam ;)
mnie czasem brało na wandalizm w podstawówce... brałem cyrkiel, wierciłem dziurę w biurku (ale nie na wylot), potem brałem od koleżanki korektor w płynie (że niby błąd chce zamazać), a połowe tego korektora wlewałem do tej dziury... potem wyrównywałem korektor z biurkiem (najczesciej linijka kolezanki - co bede swoją niszczył - dobra szpachla), i zamalowuje pisakiem:-) cała lekcja na to schodziła:D i pare biurek sie zaliczyło:D
bawie sie komorka, albo klasowo odpierdalamy jakas faze, albo spie a na przerwach driftujemy na parkingu ;D albo jedziemy pojeździć na miasto kilkoma samochodami i puszczamy muze aż sie ochroniarz pluje ;D
Ja mam w klasie 30 dziewczyn a chlopakow jest 4 (łącznie ze mną) więc sie nie nudzimy :) Ostatnio w kilka osób zaczeliśmy komiks rysować, każdy jedną scenkę, wątek jest masakryczny - O koxXie :)
http://www.pinkbike.com/photo/5067199/?s5 - 2010 season
hehe PlanetX na Angielskim zawsze cała klasa dostawała weny i wszyscy rysowali komiks, zawsze była totalna masakra i pełno krwi ale tak na nas wpłyłwał nauczyciel