Filmik podtatusiałego freeridera :)
Re: Filmik podtatusiałego freeridera :)
Ostatnio sie lamalem - czy dalej jezdzic... wiadomo czasu brak i w zwiazku z tym nie idzie mi tak jak bym chcial. Ale wymyslilem - chodzi o to zeby sie bawic. Dlatego bede sobie dalej uprawial turystyke na rowerze. No i gratulacje dla kolejnego mac usera :-).
Pozdr,
mo
Pozdr,
mo
-
- Kontakt:
Hehe :) Faktico tatusiek na rowerze ;)
W sumie dosyć zwałowe ujęcia. U mnie jest jeden (prawie) tatuś i miał chwilę zwątpienia, ale chłopaczyna już zmądrzał i jeździ dalej ;)
Niech mnie ktoś oświeci, ten pierwszy zjazd w dół (mini ścianka) to ona tyle problemów sprawia czy po prostu jakiegoś pecha miałeś? Bo jakoś cieżko to ona nie wygląda (nigdy w wierchomli nie byłem).
W sumie dosyć zwałowe ujęcia. U mnie jest jeden (prawie) tatuś i miał chwilę zwątpienia, ale chłopaczyna już zmądrzał i jeździ dalej ;)
Niech mnie ktoś oświeci, ten pierwszy zjazd w dół (mini ścianka) to ona tyle problemów sprawia czy po prostu jakiegoś pecha miałeś? Bo jakoś cieżko to ona nie wygląda (nigdy w wierchomli nie byłem).
[url=http://slopestyle.pl]Slopestyle.pl[/url] - [b]Magia rowerowej ekstremy[/b]
Widze że niektórzy tutaj spodziewali sie produkcji typu Nwd czy The Collective...nie rozumiecie, chodzi o to, że normalny człowiek, Polak, który powinien siedzieć w domu i zarabiać na rodzinę wziął się za coś co mu się spodobało i nie jest to nic pasującego do reszty Polaków. O to come on...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
moses:
Jak tak p.ierdolisz to żle mi się robi. Weź się, k.urwa w garść! :-D Wystarczy, że Twój brajdak się zapuścił. Ale Ty... Ty dobrze rokowałeś... Czy nadal rokujesz? ;-)
acidoom:
Za dużo kwasu się nie najadłeś w młodości? ;-) Miejscówki polecać nie musisz choć hotel to dla większości małolatów to marzenie. Czekam na coś więcej bom sam jest masters i przyszłość tej kategorii leży mi. Do zo.
Jak tak p.ierdolisz to żle mi się robi. Weź się, k.urwa w garść! :-D Wystarczy, że Twój brajdak się zapuścił. Ale Ty... Ty dobrze rokowałeś... Czy nadal rokujesz? ;-)
acidoom:
Za dużo kwasu się nie najadłeś w młodości? ;-) Miejscówki polecać nie musisz choć hotel to dla większości małolatów to marzenie. Czekam na coś więcej bom sam jest masters i przyszłość tej kategorii leży mi. Do zo.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
kurcze ja mam 36 lat dwójkę dzieci żonę dom i kota i też jeżdżę sebonk co tu podziwiać to normalka jesteś biker to już bikerem zostaniesz a pozerzy giną w tłumie owszem autor filmu pkazuje że lubi ten sport, ale mnie się coś wydaje że kręcąc taki filmik właśnie troszkę pozuje, bo nic podkreślam nic ciekawego nie ma w tym filmie, a muza...jest cała masa fajnej muzy i nie będę klaskał z tego powodu że mi się podobała, ja póki co nakręcam popisy mojego starszego syna uważam że to bardziej ciekawy temat kiedy 9 letni kolo posówa na north shorach i hopkach a do tego jeździ sobie po torze do 4x w toruniu kto był to wie nie jest to rewelacja ten tor ale dla dziewięcio latka to kosmos...i co tu robic aferę z tego...co tu podziwiać takie życie pasję trzeba okazywać i zaszczepiać w dzieciach więc jak mi ktoś mówi ze podziwia to jest w błedzie bo to obowiazek zeby ojciec przekazał wszystko co najlepsze dziecioma skoro ktoś jest bikerem no to już trudno dzieciakowi założyć dobrą polisę na wypadek złamań i jedziem do przodu z gównażerią :)
acha nie jest tak ze ja krytykuje ten film ale nic tam ciekawego nie ma więc podziw u sebonka nieuzasadniony a to że ma dzieci i rodzinę...każdy kiedys do tego dorośnie w ogóle to mam wrażenie że autor sie specjalnie przewracał bo tak jakoś głupio gleby w momentach że wszystkiego możńa się spodziewać ale nie gleby...sam już nie wiem
pozdrawiam autora serdecznie
pozdrawiam autora serdecznie
Masz rację - pasja - i po to to forum jest, nie sądzisz?? Nikt się nie zachwyca, po prostu fajnie, że nie tylko mnie czy Tobie się chce :o)
A że kolo zapodał filma? I git! W dobie produkcji "elo, git, zajefajnych" koleś pokazał że go to cieszy i tyle! I wali prosów lub pseudo'pro z góry na dół :o)))
Robisz z syna zawodnika czy po prostu chcesz żeby jeździł?? ;o)
Pozdrawiam - peace :o)
A że kolo zapodał filma? I git! W dobie produkcji "elo, git, zajefajnych" koleś pokazał że go to cieszy i tyle! I wali prosów lub pseudo'pro z góry na dół :o)))
Robisz z syna zawodnika czy po prostu chcesz żeby jeździł?? ;o)
Pozdrawiam - peace :o)
Can I Play With Madness??