Utwardzanie boxxera
Utwardzanie boxxera
Moze temat juz był ale ja go nieznalazłem na forum. Mianowicie posiadam boxxera race '04, moje pytanie brzmi jak go utwardzić. Dostałem z nim jakies podkładki plastikowe i podobno one do tego słuzą. Ale niewiem co i jak. Jak ktos miał ten model prosze o jakies rady i opinie odnosnie widelca.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Normalnie nadal ludzie na tym forum piszą błędne informacje.
tomek_for Nie tylko,dając podkładki tez go utwardzasz.
SegatiV - Te kapselki nie zmniejszają skoku amora. Boxxer ma grubo ponad 200mm skoku sprezyny. Co pozwala na wsadzenie ok 2,5 cm podkłądek bez utraty skoku. Gdybyś tymi pokłądkami zmniejszył skok to sprezyna przy pełnym ugieciu musiała by sie ze sobą zbijać, co było by doskonale słyszalne.
Jako dowód dodam ze ja w swoim boxxerze miałem "podkłądki samoróbki". 2 oryginalne a pomiedzy nie wklejona 1cm nakretka. I amor nadal miał 178mm skoku :)
Pozdrower :)
tomek_for Nie tylko,dając podkładki tez go utwardzasz.
SegatiV - Te kapselki nie zmniejszają skoku amora. Boxxer ma grubo ponad 200mm skoku sprezyny. Co pozwala na wsadzenie ok 2,5 cm podkłądek bez utraty skoku. Gdybyś tymi pokłądkami zmniejszył skok to sprezyna przy pełnym ugieciu musiała by sie ze sobą zbijać, co było by doskonale słyszalne.
Jako dowód dodam ze ja w swoim boxxerze miałem "podkłądki samoróbki". 2 oryginalne a pomiedzy nie wklejona 1cm nakretka. I amor nadal miał 178mm skoku :)
Pozdrower :)
-
- Kontakt: