Giro MadMax II...

markx34
Kontakt:

Giro MadMax II...

Post autor: markx34 »

Zamierzam sobie kupic wlasnie takiego madmaxa 2 tylko niewiem zabardzo gdzie? Moge go kupic w niemczech za 209 euro. Ale chcialem najpierw zapytac was czy gdzies w polsce niemozna go dostac za podobna cene?
www.tnt-dh.prv.pl Ride On!
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

w polsce 799 zeta
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

sory że ot troche ale co o nim myślicie(w szukaj nic nieznalazłem, choć nie wiem jak to się stalo:)) jak w porównaniu z innymi kaskami? i czy w nim jest ten system, ze kask jest jednego użytku że, po glebie poważnej oczywiście zniekształca sie, i czy jest to aż tak poważne zniekształcenie czy mozna z tym jeździć. czy może mi się coś powaliło ale wydaje mi się że właśnie z giro tak jest. jedni sądzą że jest to najlepszy kask na swicie do dh inni sie z tym nie zgadzają! ta jak to w końcu jest!?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

209 euro w niemczech to rzecziscie niezly deal ehhehe :D

w usa sa za 100$ a na www.jensonusa.com widzialem chyba nawet za 60$ w promocji... wiec nawet z przesylka wychodzi supertanio niz w reichu :)
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Moim zdaniem nalepszy kask do dh, a juz bez cienia watpliwosci w cenie do 1000zl. Mam ok 2 lat i trzyma sie swietnie zaliczyl kilka gleb przy czym jedna naprawde bardzo powarzna prosto na ryj. Pekl tylko daszek. Ja trafilem do szpitala... ale z glowa nic a nic nie bylo, zadnego wstrzasnienia czy czegokolwiek, nawet mnie lep nie bolal. Moim zdaniem o dwie klasy lepszy niz 661 i bell. Naprawde swietny kask. Jak kupisz w polsce i rozjebiesz albo bedziesz chcial wymienic na inny mozesz to zrobic za polowe ceny.
Sick Boy
Kontakt:

Post autor: Sick Boy »

Polecam. Kupilem go na jensonie i wyszedl bodajze 365zl. Ma jeden minus- lakier nie jest jakos specjalnie mocny. Jak komus strasznie waga przeszkadza to moze go to meczyc.pozatym jest naprawde zajefajny:).
ODPOWIEDZ