[WIERCHOMLA] 10.09???

piter krk
Kontakt:

[WIERCHOMLA] 10.09???

Post autor: piter krk »

bedzie ktos my sie wybieramy w niedziele od rana tam bedziemy jakies 4 osoby!!!
piter krk
Kontakt:

jakie warunki tam sa teraz,byl ktos w ciagu ostatnich 3 dni???
dudas20
Kontakt:

Post autor: dudas20 »

yo
mieszkam 40km od wierchomli i dzisiaj u nas ostro popadalo z rana, pozniej wyszlo sloneczko i mysle ze do niedzieli juz lac nie bedzie. wiec powinno byc git.

ja zlamalem obojczyk na poczatku tego sezonu wiec takie ostre swirowanie w tym roku nie jest mi wskazane :) ale zazdroszcze wypadu, zycze milej zabawy, i pozdro.

aaa
ps. nie pamietam dokladnie od kiedy, ale w koncowce tego miesiaca, albo najpozniej 1 pazdziernika, robia przeglad techniczny kolejki i sezon letni na wierchomli sie konczy wiec korzystajcie poki mozna :)
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

można zdryniać do Wiercho i się spytać jaka pogoda.....a z doświadczenia wiem ze nie ma co się sugerować pogodą w okolicy bo w górach występują lokalne mikroklimaty......2km obok leje a na miejscu słońce....wez ze sobą opony na mokre i po kłopocie.....
Nawet jak ostro leje to w lesie na FR sucho jest :)) .....5 tygodni testowania więc info pewne :)))

POzdro
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
piter krk
Kontakt:

zajebiscie bylo duzo ludzi,trasa sucha jedynie w lesie na free sciezkach bloto,ale caly dzien super pogody,jedynie wyciag wolno dziala ale klimat super byl....duzo ludzi z krakowa bylo....piszcie jak ktos bedzie w wekend jechal
Iron_Man
Kontakt:

Post autor: Iron_Man »

Ja bylem i bylo za#*%&^@ :)
ODPOWIEDZ