INFORMACJA CENNA RZECZ ...

Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

To teraz ja....a co !

ide do 3 LO wiec mam 18 lat.. Zainteresowania.... Bike, Graffiti, Tatuaze, Brake Dance, Samochody, i wkreciłem sie w krótkofalarstwo.... własnie ucze sie do egzaminu,hehe.... poza tym fascynuje mnie hodowla jedwabników i uprawa pszenicy.

Sponsorem jest posrednio mój ojciec,u którego pracuje i zarabiam na swoja Koze. Pozdro 602
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

jestem w wieku dh-maniaka czyli ide do 3 kl gimnazjum
jestem juniorem pod względem jazdy i prestiżu na forum nie wiele się udzielam na forum i tylko na forum ale dość dużo wiem
interesuje się ex. odłamami MTB motoryzacją laseczkami komputerem no i lubie się byczyć! :) To by było na tyle
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

A zreszta inni nie znaja...

Skonczylem liceum, zdalem dobrze maturke, i dostalem sie na studia Akademii Ekonomicznej na wydzial Ekonomii ;]

Teraz proboje poczuc ze mam wakacje chodz na razie mi to nie wychodzi ;/

Zajmuje sie szeroko pojetym handlem, kocham plec przeciwna, przebywanie ze znajomymi, kompa, muze ,rower i zacisze domowe.

Jest jeszcze kilka innych rzeczy, ktore daja mi radosc.

Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do zycia, mimo ze nie lubie polskiego spoleczenstwa jako ogolu i masowej ciemnoty. Lubie nawiazywac kontakty, i chyba mi wychodzi (ponad 1100 juz na gg... - wcale nie fajnie...)

Bycie tak "publiczna" osoba czesto meczy, ma sie dosc naprzemian dzwoniacych telefonow i domofonow, jednak tak juz jest. Trzeba przywyknac. Przyjemnie jest miec duzo znajomych , miec do kogo pojsc posiedziec , pogadac.

Lubie dawac ludziom radosc, chcialbym grac w profesionalnym klubie z moja muza (techno hardcore) niestety w polsce nie istnieje ani jeden taki klub ;/
Jest sporo w niemczech, ale imprezy odwiedza mnostwo skinow i ludzi ktorych niestety nie chcialbym spotykac.

Nie lubie byc powazny, chce jak najdluzej pozostac dziecinnym , bawic sie i czerpiac z zycia jak najwiecej, jak najczesciej! Czuc ze zyje i cieszyc sie tym.

Nie interesuja mnie tematy pozerstwa, nie obchodzi mnie rzad i jego problemy, nie obchodzi mnie koscol , do nikogo nigdy nic nie mam, nigdy sie nie obrazam.

Po odejsciu ostatniej milosci czuje sie pusto, ciezko mi poczuc sie szczesliwym , mimo ze zlozylem nowy zajebisty sprzecior, na nowych czesciach (zawsze o takim marzylem, jest dokladnie taki jak chcialem) to jakos nie cieszy mnie to tak jak powinno, podobnie ze studiami...

Od 2 miesiecy mecze sie by zdac prawko, oblalem dwukrotnie teorie , nie cierpie zdobywac niepraktycznej wiedzy (za to praktyczna pochlaniam w ogromnych ilosciach, jest mnostwo rzeczy ktore mnie interesuja)

Lubie rozmowy na tematy tajemnicze, sily nadprzyrodzone, pytania egzystencjonalne itd, troche filozofii w sumie ;]

Mozna ode mnie kupic wszystko co jest na sprzedaz... Mozna tez zglosic sie po porade jesli zajdzie taka potrzeba, jak juz mowilem lubie pomagac :)

W zeszlym roku praktykowalem nocne wypady na drugi koniec miasta do parku, i przesiadywanie tam po pare godzin z kumplem, z radiem w plecaku, gadalismy, jezdzilismy , podbijalismy miasto...

W tym roku lata nie ma , wiec i nie ma nocnych wypadow , zimno wpizdu :(

Moglbym tak pisac godzinami, tylko ze z moich wypowiedzi robi sie blog i kacik matrymonialny... jak chcesz ze mna pogadac napisz 2134324, zapraszam kazdego...

Pozdro
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
brzydal
Kontakt:

Post autor: brzydal »

Widze zatem że tych usiłujących mieć wakacje jest tu więcej :)

Gdzie pracuje wszyscy wiedzą narazie to moje jedyne zajęcie planuje szerokopojęty rozwój ale o tym wkrótce :)

Uwielbiam graficzne sprawy typu flash fireworks corel photoshop i o tym mam pojęcie więc w takich sprawach (o ile znajde czas bo z tym niestety u mnie krucho) można sie zwracać. Pozatym lubie pracować. To chyba chore ale sprawia mi przyjemność robienie czegoś co ma jakiś z góry określony cel i staram sie myśleć perspektywicznie co jak wiadomo prostym nie jest.

Nie jestem przykładem kogoś kto chce być zawsze dzieckiem (Max ty to lepiej ująłeś) raczej lubie mieć podział na czas pracy i powagi i czas totalnej głupoty. Lubie skrajnosci i mam gigantyczne szczęście w średniozaawansowanym nieszczęściu. Zawsze trafie na jakąś nie koniecznie miłą przygode i przeważnie cudem z niej wychodze.

Jestem zdeklarowanym heterosexualistą. Fatalnie wyglądam na fotkach chyba ze nie widać twarzy :D

Lubie gdybać co by było gdyby :) pociąga mnie filozofia życia codziennego :) lubie rozmowy na bliżej nie skonkretyzowane tematy z których zawsze płyną jakieś morały.

Najlepszym nauczycielem człowieka jest kolej losu i mimo że nie można się jej poddawać to to czego nie przerzyjemy o tym nie bedziemy miec pojecia. Wole spróbować i sie rozczarować niż zastanawiac sie co by się stało.

A co do stanu swojich umiejętności jazdy to myśle że nie ma nikogo tutaj kto nawet jesli jest seniorem to powie... z czystej skromnosci...

Ja jestem juniorem i w jezdzie i na forum... nie z braku możliwości bo te przy odrobinie szczescia ma każdy z nas jeśli już to z braku czasu i paru pobocznych przyczyn (jak złamane nosy pęknięte czaszki i dirt jumery 3 :D)

A najbardziej to lubie salami pepperoni i tosty pszenne :P

Największa zagadka mojego życia??: po co napisałem to co napisałem :)
------------------
www.sklep.dirt.pl
------------------
bartboy-b11
Kontakt:

Post autor: bartboy-b11 »

THX for ALL.
zakładam że to dopiero początek ... oby nie początek końca ...

PUNKERS masz rację część ludzi nie zrozumiała topicu, albo ... nie może się
niczym oryginalnym /poza bikiem/ podzielić ... ale są ludzie i ich pasje inne niż bike, na pewno część z nas pracuje ...

Nie tworzę tego postu dla siebie, to oczywiste - dla Użytkowników DH-ZONE
Nie namawiam do uzewnętrznania swoich ciemnych stron życia ....
Świat jest mały - ot co ...

_______________ LICZĘ NA WIĘCEJ ....

śmiało Panowie i PANIE ... podobno są na tym forum.

MOŻE JEST COŚ CZYM CHCILIBYSCIE SIĘ PODZIELIĆ - POWIEDZIEĆ, ŻE JA NP. ROBIĘ ZAJEBISTE GRAFIKI, JA NIEŹLE SPAWAM, JA MOGĘ ZAŁATWIĆ ....
JA ....

jeżeli ten POST zostanie zachowany przez każdego z nas - to może się okazać, że na WIELE PYTAŃ KTÓRYCH ODPOWIEDZI TRZEBA SZUKAĆ I ZA TO JESZCZE SŁONO PŁACIĆ - ZNAJDZIEMY TUTAJ ...

WIĘCEJ WIARY W SAMYCH SIEBIE ....
NO DLAEJ - CO JEST ....

co złego to JA ...
Karko
Kontakt:

Post autor: Karko »

No to ja o sobie coś napisze :
W tym roku zdałem do 3 kl. gim. a wiec jestem juniorem zarówno pod wzgledem wieku ,stażu na forum czy jazdy .

Moje zainteresowania to naturalnie Rower , komp , laski ( narazie żadnej nie mam ale to tylko chwilowe :>) .

Ostatnio mam małe problemy ze sprzetem jako że jestem sam sobie sponsorem ale jakoś daje rade . sponsorem jestem sam sobie bo starszym ( szczegolniej starszej) niezbyt podoba się moja pasja ale mnie to wisi i powiewa :D

Lubie jeździć wraz z najlepszymi kumplami obojetnie w jakim stylu byleby pojeździć . Wtedy można pogadać ,często na niebanalne tematy jak naprzykład czy po wypadku na bike'u wolałbyś umrzeć czy być sparaliżowany .
Czasem dopada mnie faza na filozofie i romantyzm . Wtedy zachowuje sie zdeka inczej niz na codzień :D kumple coś o tym wiedzą nie max?:P

ostatnio zaczęłem się interesowac projetkowaniem czesci :D narazie wyszły mi tylko 2 ramki i kiera (w paintcie-ale wstyd:P) chce się w czasie tych wakacji nauczyć choćby podstaw projektowania ram w 3d , na szczęscie w razie problemów daleko do fachowca nie mam musze tylko na 2 dzielnice skoczyć :-)

hmm.. coż wiecej moge o sobie napisać ?? chyba już nic
Aha jakby ktoś chciał ze mna pogadac to mail karkonosz_bike@wp.pl a GG macie w podpisie
Narka
GG: 1725215 Jelenia Góra
mlody_dh
Kontakt:

Post autor: mlody_dh »

heh..wszyscy to i ja cos o sobie zapodam..
Chodze do Kolegium Szkół Prywatnych:) w kielcach .Wlasnie zdalem do drugiej klasy.Jak wiekszosc z Was tak i moim głownym hobby jest rower.
Obecnie posiadam dwa :
Dualówke oraz Trialowke (obecnie skladam-koncze:P).
Oprocz rowerami interesuje sie takze dziewczynami,komputerami(gry ale takze stronki internetowe,html itp)
Na rowerze jezdze (normalne) ale takze mam sporo czesci i mozna powiedziec ze tak "lekko" handluje rowerkami wiec jesli potrzebujesz czesci zglos sie do mnie:) No to by bylo na tyle......nie wiem co napisac wiecej bo wstalem.. :)
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

No to tak. Właśnie skończyłem gimnazjum i wybieram się do liceum do klasy mat-inf. Moje hobby to oczywiście rower. Ale lubie jeszcze wschodnie sztuki walki, gry sieciowe i to chyba tyle. Nie lubie jak ktoś się wywyższa badź uwaza ze jest pepkiem swiata. end...
Andrey777
Kontakt:

Post autor: Andrey777 »

To ja też coś napisze, a co mi tam ;)

Obecnie jestem studentem WSZ w Gdańsku. Jeszcze rok i mam licencjat. A co potem to nie wiem. Ale ważniejesze dla mnie to że od jakis 8 lat zajmuje sie grafą komputerową, i mam już ponad 2 lata profesjonalnie za sobą :). Obecnie pracuje jako "3d model designer" (sorki że po angielsku, ale po polsku to głupi troche brzmi - modelarz 3d/tworca modeli 3d, ale mniejsza) i jestem niesamowicie zadowolony z tego faktu.

Niestety nie mam od 2 miechów roweru i już mnie troche &*%^^ bierze, ale niedługo skończą sie męki i czekanie, bo w następnym tygodniu dostaję juz rame i zacznie się jeźdzenie :)

I jak kilka osób napisało już, to staram sie czuć jakbym miał wakacje, ale niespecjalnie mi to wychodzi. Niestety muszę codzienie iść do pracy i pomęczyć tą grafę. Naszczęście mam niedaleka, bo jak sie postaram to niedotykając podłogi mogę z łóżka przejść do "biura" :) Pracuje zdalnie w domu i nie mogę narzekać na warunki pracy.
Trochę mnie moja szkoła dobija, bo muszę sobie na nia sam zapracować, ale co zrobić jak matka każe się uczyć. W każdym razie z wypłaty zostaje mi po odłożeniu na szkołe i wydaniu na życie troche kasy, którą z wielką przyjemnością wydaje na rower.

To chyba tyle co mogę ( i chce ) powiedzieć o sobie.
Going down fast...
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

Wiekowo: raczej senior ('76),
Bikowo: to zależy (DH-dopiero zaczynam, wcześniej XC ok. 10 lat, jeszcze wcześniej - szosa - też ok. 10 lat),
Skończony ogólniak i studia na WSZiB w Krakowie na wydz. Marketing i Zarządzanie (ale i tak więcej nauczyłem się pracując w firmach).
Praca: '97 - pierwsza umowa o pracę (wcześniej prace wysokościowe), później
zajmowałem się ogólnie pojętym marketingiem, telemarketingiem, reklamą, sprzedażą a teraz pracuję jako kierownik w jednej, dość dużej firmie w branży motoryzacyjnej.
Zainteresowania: muzyka (słuchana i grana- git. klasyczna i elektr.), rower, rolki (i hokej na rolkach), wspinaczka skałkowa i eksploracje jaskiń, paintball, szkolenie psów.
Ważna cecha: altruizm
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Obecnie.. stalem sie studentem pierwszego roku Politechniki Warszawskiej na wydziale Samochodow i maszyn roboczych, bede :Dprojektantem samochodowym :D:D:D a ogolnie lat mam 19 prawie:P juz tylko miesiac buahaha, jezdze DH i FR na fullu ale na miasto glownie street i dirt i to jest moja pasja - ucze sie supermana i heelcklickera, jezdze mx, jestem pilotem rajdowym i sam zamierzam startowac z czasem.

teraz projektuje swoja rame - pomysl jest , zamysl tylko szczegoly zostaly
www.hcfr.pl !!
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Temat sie rozwija wiec i ja napisze male conieco. Wiekowo dosc zaawansowany - rocznik 75. Pare lat temu postanowilem przerwac studia na UW (Wydz prawa i administracji) i wyjechalem na pare miesiecy do kumpla do Kanady... Wakacje sie przedluzyly, niedlugo stuknie piec lat jak tu jestem. Chwilowo nie zamierzam wracac. Poczekam az sie sytuacja w Polsce znormalizuje.
Rower mialem od zawsze jak wiekszisc z nas. Prawdziwe jezdzenie zaczelem 4 lata temu. Najpierw XC. Pare razy skonczylem wyscig 24 hours od Adrenaline z czego jestem najbardziej dumny... Na poczatku tego sezonu sprzedalem rower do XC i zbudowalem sobie cos ciezszego i wiekszego. Powoli w miare mozliwosc czasowych poznaje tejemnice Fr... Raczej nie sa to zadne triki lecz bardziej techniczne zjazdy po roznych wertepach, mostkach. Ogolnie z gorki na pazurki i wiatr we wlosach.
I na koniec o mnie nierowerowo.... Pracuje remontujac ludziom domy. Powoli staje sie fachowcem :) Lubie pograc sobie w dobra gre na pc, napic sie piwka ze znajomymi, obejrzec dobry film i spac... Kocham spac. Niekoniecznie sam. :)
Pozdrawiam
M
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

a ja jestem rocznik 64 i tak naprawde uczestnicze troche w tej akcji tvn... wiecie uwazac podczas rozmowy na czacie... jestem ten gruby roman... i szukam 13latek chetnych do zabawy...

interesuje sie ziemniakami i wszystkim co z nimi zwiazane, czyli lepper itp ludzie...

interesuje sie rowniez hodowla gesi... kocham te zwierzeta naprawde
lubie sie z nimi bawic, bo sa takie fajne...

w tym roku nie udalo mi sie po raz 20 zdac mature ale moze za rok sie uda...

kiedys interesowalem sie mlodymi chlopcami ale odkad jeden taki gnojek mnie zgwalcil to przestawilem sie na dziewczynki

a i cos jeszcze, po pracy dorabiam jak zlodziej rowerow...

no i tyle ode mnie. pa. caluski dla 13nastek, wszystkie jestescie piekne;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
cocot
Kontakt:

Post autor: cocot »

jestem cocot...
mieszkam i studiuje w szwecji.
jak wiadomo jezdze na bajku a mam 2 (DH i dirt'a)
przyszlosc mam raczej zapewniona i za jakies 2 lata bede na stale mieszkal w Polsce(w koncu ojczyzna, choc ur w szwecji).
Ten rok sobie zajebalem bo jakos zlamalem sobie kark(oczywiscie na bajku).
Nie spawam i raczej nic nie zalatwiam, chyba ze cos ze szwecji...
Mam staly kontakat z 2 ekipami w szwecji(dirt and DH) i jezeli ktos sie kiedys tu wybiera zapraszam do Malmo Bo01 na hopy(chyba najbardziej zajebiscie umieszczony dirt jaki widazialem, ekipa miedzynarodowa 4ruskich, 1 norweg, 1 australijczyk, pare szwedow i ja), oraz na traske w Vanga (a z koleczkiem). Jestem raczej seniorem('78) a na bajku sobie radze. Na dzien dzisiejszy nie wiem czy jeszcze stane kiedykolwiek na rowerku ale jestem optymistycznie nastawiony i silnie w siebie wierze. Nie wiem co zrobie jezeli nic z tego nie wyjdzie ale bajkow nie sprzedam, dam synkowi, jezeli kiedys bede mial.hehe

3manko
Total-K-Oss
msn: cannabolic@hotmail.com
gg: 2166630
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

jestem Jaca...

Wszyscy qmple tak na mnie mówią.
W przyszłym roku będę zdawał maturę w III LO w Tychach, potem nie wiem co będzie.

Jak każdy tu jeżdżę na biku, jest to moją największą pasją. Na rower częściowo sam zarabiam, a częściowo dostaję od mamy. Wszystkie części, które mam w rowerze są w jakiś sposób skombinowane, zawsze tak było, znajdowałem coś taniej, albo targowałem się w sklepie. Jeżdżę od ok 5-ciu lat i przez ten czas ze względu na potrzeby finansowe w związku z rowerem zrezygnowałem z urodzin i wszelkich pieniędzożernych imprez na moją cześć.

Słucham techno - trochę komerchy, trochę czegoś odmiennego, a ostatnio dużo GOA i psychodelic trance'u.

Lubię spotykać się z przyjaciółmi, których mi się narobiło sporo jak zacząłem naukę w liceum. Zawsze wspólnie się wygłupiamy, moja klasa ma status najlepiej zgranej w szkole, każdy wie kim jesteśmy i wielu nam zazdrości. Jedyny minus to to, że mam 29 chłopa i tylko 7 dziewczyn...

Można ze mną pogadać o kobietach(niestety nie mam takowej); sprawach zagadkowych jak kosmos, dylatacje czasu i takie tam; rowerach i wielu innych tematach.

Ostatnio bieg wydarzeń w moim życiu skłonił mnie do rozmyślań na temat sensu egzystencji; nadał mi inne podejście do świata, tego co się dzieje, zmienił mnie i pokazał, że należy cieszyć się z każdej chwili i uczyć się na wszystkim co się doświadcza, zarówno na złych jak i dobrych rzeczach...

Na forum siedzę od października zeszłego roku, rocznikowo jestem gdzieś pośrodku('86), a co do umiejętności to są jakie są i dąże by były coraz wyższe, mam satysfakcję z każdego sukcesu.

Jeżeli kiedyś skończę jeździć, to albo dlatego, że nie będę miał kasy na rower, albo się zabiję.

pozdro
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

a ja jestem satanistą, zjadam koty i młode dziewice, więc jakby ktoś chciał się poczęstować to zapraszam.
aha koty najpierw ze skóry trzeba obedrzeć bo futro potem cięrzko z zębów wyciągnąć, a dziewice tylko wydepilowane.
MistiŚ
Kontakt:

Post autor: MistiŚ »

jezlei chodzi o rower to interesuje mnie glownie street....

nie na temat rowerow, to jestem szczyl (rocznik przelomu - '89 ;)), interesuje sie komputerami (ostatnio co raz bardziej od tej trudniejszej strony), zajmuje sie od czasu do czasu robieneim stron internetowych (grafika, kodowanie, ostatnio rozgryzam php i bazy danych mysql), ofcorz w zainteresowaniach znajda sie laski ;), co do motoryzacji to jestem malo chlopiecy bo sie nie interesuje (chociaz czasem na widok jakiegos autka czy motorku robi mi sie duszno ;)), jestem z pod warszawy (piaseczno), ogolnie jest tym samotnika, zadko mnie sie znajdzie w grupie. jezeli chodzi o muzyke to alternatywna - !GRUNGE! troszke ogolnie bardziej rockowego brzmienia, heavy metal i troszke gothica, death metalu (children of bodom rzadzi ;)), punku i ostatnio czesto mozna mnie znalezc na imprezach hardcore`owych (btw dzikus widzialem cie na ostatnim parkfest`cie ;) tylko siedzial przy stoliku a nie sie bawiles ;>). jestem jeszcze very zafascynowany anime oraz manga (polecam ;) nie sluchac ze to bajki dla dzieci ;)))). narazie nic wiecej mi narazie nie przy chodzi do do glowy .... pozniej moze mi cos przyjdzie to dopisze ...
niah, niah, niah .... +1 =]
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

sory-palant ze mnie- pochwalilem sie robota(ktora nie jest latwa pierwsze wakacje -ktore qrwasie juz koncza- od 2 lat)- jestem seniorem mam 25 lat i jakies 12 czy wiecej na rowerach juz smigam, uwielbiam siac rozpierduche w gorach (tatry moje ulubione) lubie predkosci (wtym roku mam zamiar w koncu 100 przekroczyc) poza rowerami pasjonuje sie pctami i moja dziewczyna... nie lubie prostactwa cenie niezaleznosc i odmiennosc...
Local Swinga-Swinga
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="nisan"]a ja jestem satanistą, zjadam koty i młode dziewice, więc jakby ktoś chciał się poczęstować to zapraszam.
aha koty najpierw ze skóry trzeba obedrzeć bo futro potem cięrzko z zębów wyciągnąć, a dziewice tylko wydepilowane.[/quote]

yeah, pobawimy sie tak razem? jesli chcesz zadzwon 0-666-666-666 aiiiiiiiii
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
ODPOWIEDZ