UKRADLI ROWER SECTORA !!!!!
UKRADLI ROWER SECTORA !!!!!
dzis w nocy ukradli gianta atx team wiecej info bedize pozniej jak sector przydzie ale jak by gdzie szostal zauwazony giant to piszcie !!!!!
gg 744814
gg 744814
.................................. nic :/
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Yoyoyoyo Jestemmm
Normalnie max zalamka... Zaczne moze od konca Punkers....- mam wiecej rowerkow nie tylko mego rozowego.
Co do fotek skrzdaionej maszynki to.... Prosze bardzo jest to ta na PIERWSZYM PLANIE
http://www.hybryd.com.pl/bike/Obraz%20008.jpg
http://www.hybryd.com.pl/bike/Obraz%20011.jpg
http://www.hybryd.com.pl/bike/Obraz%20006.jpg
PS nie mam innych fotek bo nie fotografowalem go zbyt czesto.
HEmmm co dalej.... Najpierw dam opis Bika w czesciach:
Rama Giant Atx Team - rozmiar 19 cali malowanie teamowe czyli czarne z zolto-niebiesko-czerwonymi dodatkami
Amortyzator Suntour MG 71 Srebrny
Kola...Przednie - Piasta Gianta...obrecz zac 2000 disc...szprychy jakiestam
Tylne - Piasta Sram 9.0.....obrecz sun cr 18...szprychy dt champion.
Hample...NA przodzie avid tarczowy mechaniczny z tarzca 160 mm...na tyle sram 9.0 czarny
Oponki Micheliny (ojjj nie pamietam jaki model)...
Przerzutki Przod i tyl Deore czarne...Kaseta na 9 spd deore lancuch tez delore.
Korby - suntoura jakies....czarne
TEraz kokpit...w sumie z wazniejszych szpejow to klamki avid SD 5... i manetki deoore
A kiera mostek rogi i sztyca sa czarne bez zadnych napisow...
Ah siodlo selle italia (z dziura)...szaro czarne (zreszta jak klamki).
A teraz dalej.................opis juz gotowy teraz....co tu dalej pisac...
napisze pewna historyjke...
W zabrzu w jednej jej czesci zaczeli coraz czesciej krasc rowery...na cale nieszczescie w tej dzielnicy mieszka krzysiek...wlasciciel tego roweru. Ale co do innych rowerow to np jakis tydzien wczesniej ukradziono rower innemu koledze (jezdzi treking)....mial rower caly na xtr rze..., kola xyriumy....mavic- najwyzszy do szosy...pelno karbonowych szpejow. Ehhh...
Teraz krzysiek...
Wdupcyli sie do piwnicy...poprostu, (troche jego winy ze trzymal w piwnicy [zawsze trzymal w domu, ale mial bajzel i wstawil do piwnicy].
Najdziwniejsze jest to ze w piwnicy staly 3 rowery....
najbardziej przy scianie taki chadziajski giant na sisach itp. drugi byl krzyska atx team, a na samym przodzie stal moj rower...(giant atx 840) (jest na fotach ten drugi)...
I powiem tak...ukradli tego chadziajskiego bika na sisach, bika krzyska...a moj (tzn juz mojej siostry)..bo jeje dalem :p...odlozyli na miejsce :/
Szczescie w nieszczesciu...i chyba glupota lub/i slepota tych ludzi.
No a tak wogole to ja jestem PECHOWY.....NIE POZYCZAJCIE ODE MNIE RZECZy...w krzyska rowerze bylo moje kolo i hampel (te na 9.0 i hampel tez 9.0).
A jak pamietacie wczesniej Kicajowi zakosili rower z moim hamplem :/.
Bleeeeeeeee...dzis szukalem rowerka juz po lombardach itp ale nikaj nie ma :/...ciezko bedzie znalesc ale wiereze w to ze rower na tak charakterystycznej ramie....jaka jest atx team...moze zostac zauwazony przez wasze czujne oczy.
Wiec zdaje sie na wasza pomoc.
Dziekuje Marek
Normalnie max zalamka... Zaczne moze od konca Punkers....- mam wiecej rowerkow nie tylko mego rozowego.
Co do fotek skrzdaionej maszynki to.... Prosze bardzo jest to ta na PIERWSZYM PLANIE
http://www.hybryd.com.pl/bike/Obraz%20008.jpg
http://www.hybryd.com.pl/bike/Obraz%20011.jpg
http://www.hybryd.com.pl/bike/Obraz%20006.jpg
PS nie mam innych fotek bo nie fotografowalem go zbyt czesto.
HEmmm co dalej.... Najpierw dam opis Bika w czesciach:
Rama Giant Atx Team - rozmiar 19 cali malowanie teamowe czyli czarne z zolto-niebiesko-czerwonymi dodatkami
Amortyzator Suntour MG 71 Srebrny
Kola...Przednie - Piasta Gianta...obrecz zac 2000 disc...szprychy jakiestam
Tylne - Piasta Sram 9.0.....obrecz sun cr 18...szprychy dt champion.
Hample...NA przodzie avid tarczowy mechaniczny z tarzca 160 mm...na tyle sram 9.0 czarny
Oponki Micheliny (ojjj nie pamietam jaki model)...
Przerzutki Przod i tyl Deore czarne...Kaseta na 9 spd deore lancuch tez delore.
Korby - suntoura jakies....czarne
TEraz kokpit...w sumie z wazniejszych szpejow to klamki avid SD 5... i manetki deoore
A kiera mostek rogi i sztyca sa czarne bez zadnych napisow...
Ah siodlo selle italia (z dziura)...szaro czarne (zreszta jak klamki).
A teraz dalej.................opis juz gotowy teraz....co tu dalej pisac...
napisze pewna historyjke...
W zabrzu w jednej jej czesci zaczeli coraz czesciej krasc rowery...na cale nieszczescie w tej dzielnicy mieszka krzysiek...wlasciciel tego roweru. Ale co do innych rowerow to np jakis tydzien wczesniej ukradziono rower innemu koledze (jezdzi treking)....mial rower caly na xtr rze..., kola xyriumy....mavic- najwyzszy do szosy...pelno karbonowych szpejow. Ehhh...
Teraz krzysiek...
Wdupcyli sie do piwnicy...poprostu, (troche jego winy ze trzymal w piwnicy [zawsze trzymal w domu, ale mial bajzel i wstawil do piwnicy].
Najdziwniejsze jest to ze w piwnicy staly 3 rowery....
najbardziej przy scianie taki chadziajski giant na sisach itp. drugi byl krzyska atx team, a na samym przodzie stal moj rower...(giant atx 840) (jest na fotach ten drugi)...
I powiem tak...ukradli tego chadziajskiego bika na sisach, bika krzyska...a moj (tzn juz mojej siostry)..bo jeje dalem :p...odlozyli na miejsce :/
Szczescie w nieszczesciu...i chyba glupota lub/i slepota tych ludzi.
No a tak wogole to ja jestem PECHOWY.....NIE POZYCZAJCIE ODE MNIE RZECZy...w krzyska rowerze bylo moje kolo i hampel (te na 9.0 i hampel tez 9.0).
A jak pamietacie wczesniej Kicajowi zakosili rower z moim hamplem :/.
Bleeeeeeeee...dzis szukalem rowerka juz po lombardach itp ale nikaj nie ma :/...ciezko bedzie znalesc ale wiereze w to ze rower na tak charakterystycznej ramie....jaka jest atx team...moze zostac zauwazony przez wasze czujne oczy.
Wiec zdaje sie na wasza pomoc.
Dziekuje Marek
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
A tak wogole to kontakt:
GG: 744814 lub 995590
Kom. 503135257
Mail: Sector19@poczta.onet.pl lub kprentki@o2.pl
GG: 744814 lub 995590
Kom. 503135257