o to on długo oczekiwany zblizający sie koniec moich prac nad rowerem
postawiłem go na kołach narazie po to zeby zobaczyc jak wyglada wiec nie komentujcie :
siodełka
korb
braku sterów
mostka
i innych drobnych braków :D
chodzi o kopie brooklyna rzecz jasna destroyer tez jest spoko ale nie jest mój
bardzo fajna ramka pozazdrościć ale o ilke to możliwe gdybyś mógł to napisz jaki skok możesz w nią wcisnąc z jakiego jest stopu aluminim i kat główki gdybyś mógł podać było by miło dzięki z góry
ps : niedługo bede robił swoje ramki i bedą jeszcze fajniejsze :D
ciesze sie ze sie wam podoba
ta rama w sumie zrobiona jest tylko po to zerby zobaczyc jak sie na tym jeździ zrobiłem ją niesamowicie niskim kosztem z nudów przez zime
i po to zeby przejexdzic jakos sezon do konca jak w przyszłym roku znajde troszeczke wiecej czasu i kasy to zrobie juz tak na max wypasioną
co do amorka to jest amortyzator od wski który kiedys zrobiłem i na nim jeździłem póxniej go sprzedałem kumplowi
W tym rowerze miał byc juz nowy amorek ale niestety brak kasy uniemozliwiajoacy jego skończenie zmusił mnie do ponownego załozenia starego amortyzatora
aha rama z damperem o skoku okolo75 mm i długosci 230mm osiągnie skok w granicach 235mm
No bajk całkiem,całkiem jeżeli zrobiłeś go sam to facet naprawde zdolny jesteś.. może załurz jakąś firme czy cuś
a destroyer nie ciekawie złożony :) wole mojego:/