[WŁAMANIE !! ] W sklepie rowerowym !
-
- Kontakt:
yasiuuu, nie przejmuj sie KŁEM16 - on tak zawsze, zwykle pisze bzdury i przewaznie nie mysli. A jak mysli ,to jakies dziwne sa tego efekty. To chyba oczywiste, ze prawie pewne informacje i raczej cenne, przekazuje sie na PW. Jedynie mozna docenic dobre checi KŁA16 i chyba na tym koniec.
http://tiny.pl/786k
Bike Action
Bike Action
-
- Kontakt:
u nas dostajesz kwit ze rower został przyjety, czyli model roweru, rocznik, dane własciciela itp.Jak rower zginie z serwisu to sklep odpowiada materialnie za zgube od momentu pozostawienia go przez wlasciciela.
To tak samo jak pozyczysz rower od kumpla i cos rozjebiesz.. potem bulisz chajsy. ZAsada działania podobna
To tak samo jak pozyczysz rower od kumpla i cos rozjebiesz.. potem bulisz chajsy. ZAsada działania podobna
U mnie w servisie jest podobnie jak u Spectomo,dostejesz kwit na rowe,a wszystkie rower w servise mam ubezpieczone,jeśli coś ukradną to właścicel przychodzi z rachunkiem za rower lub jeśli go nie ma skaładamy takie rower z częsci które miał uwzględniając 10% utrate wrtości.Czyli jak ktoś złożył rower na cześciach z allegro,a liczymy mu na katalogowych cenach z tą 10% utratą wartości to i tak wychodzi na tym bardzo dobrze bo zarabia jeszcze około 20-30% wartosci rowru.
Rower Jest Skarbonką Bez Dna,Ale Ja Tą Skarbonke Kocham