Siema. Mam zamair kupic xcr'a - za 4 dni juz bede go miał. I takie pytanko - jak zrobic , ztuningowac go zeby nie chodził tak miękko , czyli np: wejdzie 10cm po zjezdzie z krawęznika. Chce zrobic zeby chodził słabiej, nie był dobijany i jak o niego dbac ? da sie jakos wyciągnac go ? powiększyc skok ? hmm ? Z góry thx ;)
PS: jesli był taki temat proszę o usunięcie mojego. Sszukłałem ale nic nie znalazłem.
PS2: Jaka korba nowka do 60zł ? Zeby była jednozębowa ??? Do Lekkiego Freeride'u.
według mnie xcr'a nie trzba tuningować bo prace ma nienajgorszą, a skoku nie ma sensu powiększać bo tylko go osłabiasz, pamietaj, że to jest amor za 200zł,a jeśli chodzi o dbanie o niego wystarczy raz na jakiś czas go przeczyścić i nasmarować.
ja śmigam na tym amorku kilka miesięcy i trzyma się dobrze, fakt że ma małe luzy ale według mnie
jest lepszy od duro, po pierwsze ma lepszą prace
a duro złamałem prawie od razu, a xcr się trzyma
Funbox Za 60zl to nie kupisz niczego sensownego... Ja bym wolal XCP niz tego XCR bo lepiej chodzi... i nie zlapie luzow po miechu.... xcp uzywane za 150zl to bez problemu kupisz.