gambikpo pierwsze wydaje mi sie, ze jezeli ktos naskakuje na Twoj wzrost to na pewno nie powinienes tym sie przejmowac gdyz byloby toi conajmniej glupie, tak jak napisales wzrostu sie nie wybiera wiec nie ma sensu sie wsciekac z tego powodu
po drugie to tezy w stylu:"jezdze lepiej niz 3/4 tego forum" tez jest bez sensu poniewaz podejrzewam ze nie widziales jak jezdzi 1/4 tego forum, zreszta tak samo jak inni gdyz nie kazdy jezdzi po to zeby nagarc film i pochwalic sie na dh-zonie
co do jazdy to wszystko napisal Colinmc wydaje mi sie, ze jest to bardzo obiektywna odpowiedz, tak samo jak przedmowca wydaje mi sie ze przede wszystkim powinienes nauczyc sie manuala bez hamulca, znam osoby ktore sie nauczyly manuala o wiele szybciej niz ja i ktore ciagna go przez kilkaset metrow jednak robia to z hamulcem i wierz mi ze nie jest to tak efektywne jak ten bez hamulca, ladnie skaczesz na tylnym kole, jezeli lubisz to robic to trenuj to zeby wygladalo jeszcze lepiej, co do Twojego stylu to wiesz, moim zdaniem nie mozna powiedziec ze jest zly czy dobry bo moze byc lepszy od kogos tam a gorszy od jeszcze kogos innego- kazdy ma swoj styl, jednym moze sie podobac mniej, innym bardziej..
Colinmcgratuluje Ci pieknej wypowiedzi, utwierdziles mnie w fakcie ze jednak na tym forum sa jeszcze osoby ktore maja pojecie i streecie i jezdze dla siebie
ps. ten barspin z manuala nie jest az tak strasznie trudny:P
ema!
Majciochy "street,park"
pozostawie twoje wypowiedzi bez komentarza.A jak lubia sie smiac to git, BA to forum gdzie jak zrobisz cos zle czy powiesz cos nei tak nie zapomną Ci tego (np. wywodzenia Maxa)johny GT pisze:bardzo fajne, polecam
co do Colinmc to powiem Ci ze Twoja wypowiedz jest co do mnie idealna i nie mam zamiaru bluzgac;] Inne jak czytałem to odrazu pełne wnerwienie i pisanie głupot, tylko mam dwie uwagi, jedna ze fejki raczej robie dłuugie i nawet one hand ( z gipsem) a szybkie machanie nogami to efekt przełożenia (32x18) zauwaz np. ansona, tego murzaja, nim zakreci odwijke 180na 180 to zakreci szybciej ( pomaga to), a druga że ja też duzo katuje triki i robie az wyjdzie, dlatego np. złamałem niedawno reke ;/ Tylko co do krecenia na kole to sie tak zdaje, poprostu wszystkie filmiki jakie miałem na kompie złączyłem, (te gdzie trik wychodzi) I wiem ze za duzo tego ;]
lankru lecz ja nie jezdze po to by robic filmiki i sie chwalic :D jezdze dla radochy, a sam widzisz ze filmiki mi nie idą.Hmm co do stylu to uważam że każdy ma inny, przeciez nie mozna wszystkich poszufladkowac ze to sie robi tak i tak, ja np. trików inaczej nie umiem wykonac, nie umiem dac dupy nad tylne koło jak bmx czy chase bo za krótki jestem :D
PS. co do barspina z manuala to tam jest ale z hamplem ;/ ale bez hamulca tez wychodzi.Poprostu czuje sie lepiej, potrafie długiego (jak dla mnei) manuala nie zaciskając hamulca, ale nie ma możliwości zebym robil bez klamki <lol2>
gambikja nie powiedzialem ze jezdzisz po to zeby zrobic film:P co do stylu to zgadzam sie, kazdy ma inny i tak powinno byc zreszta wygladaloby to conajmniej dziwnie gdyby kazdy jezdizl tak samo :|
co do manuala to widzisz, ja odkad jezdze poprostu nie potrafilem robic go z palcem na klamce, teraz moge jechac trzymajac go na klamce jednak poprostu nie uzywam go, wole zrobic manuala krotszego jednak wydaje mi sie ze bardziej efektownego:P
co do barspina z manuala to sam to teraz robie, w sumie to jest nawet ciezki a czy latwiej sie go robi trzymajac reke na klamce? to nie wiem;p
bardziej mnie jara banny+barspin co moim zdaniem jest jeszcze trudniejsze:P
pozdro, ema!
co do manuala to widzisz, ja odkad jezdze poprostu nie potrafilem robic go z palcem na klamce, teraz moge jechac trzymajac go na klamce jednak poprostu nie uzywam go, wole zrobic manuala krotszego jednak wydaje mi sie ze bardziej efektownego:P
co do barspina z manuala to sam to teraz robie, w sumie to jest nawet ciezki a czy latwiej sie go robi trzymajac reke na klamce? to nie wiem;p
bardziej mnie jara banny+barspin co moim zdaniem jest jeszcze trudniejsze:P
pozdro, ema!
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)