Moj rowerek
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
DM Żywiec boli mnie ze znów nie myslisz i ze moja wersja sie coraz bardziej potwierdza.
po 1 Opcja edit.
po 2 Mnie boli głupota z tematu.
po 3 udowodniles ze w tym temacie chodzi o pochwalenie sie rowerem.
po 4 Chcesz miec jednak ostatnie zdanie.
po 5 Powiedz "miszczu" jaki był cel tego tematu powiedz no prosze!!!
po 6 i mam nadzieje ostatnie ja juz tu nie pisze, to co chcialem przekazalem światu zoabczyłem ze nie tylko ja tak myśle, ze ty jestes jednak taki jakim mi sie wydawało na poczatku i tyle. paaa misiu :* hehehehe
po 1 Opcja edit.
po 2 Mnie boli głupota z tematu.
po 3 udowodniles ze w tym temacie chodzi o pochwalenie sie rowerem.
po 4 Chcesz miec jednak ostatnie zdanie.
po 5 Powiedz "miszczu" jaki był cel tego tematu powiedz no prosze!!!
po 6 i mam nadzieje ostatnie ja juz tu nie pisze, to co chcialem przekazalem światu zoabczyłem ze nie tylko ja tak myśle, ze ty jestes jednak taki jakim mi sie wydawało na poczatku i tyle. paaa misiu :* hehehehe
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jestem oczywiscie za pawianem bo dobrze gada! po jaki *** zakladasz taki temat? wrzuc foty na pinka ,dodaj sobie stronke do pinka w podpisie swoich postow ale kurwa nie zakladaj tematu tylko poto zeby sie pochwalic! i nie boli mnie ani niewlasciwy temat ani rower, boli mnie to ze niezauwazasz tego ze zrobiles cos kompletnie debilnego i bezsensownego
http://miniurl.pl/12397
xxxxxx słonce ty moje niekazdy ma w podpisie bajka ale sluszna uwaga, wybacz misu
bardziej boli mnie twoja głupota bo jak napisałem zreszt.a jak ty napisałes jeśłi to już 5 twój rower to niema sie czym chwalić słonko :*, nie zebym mial ja jakiś mega wypas no ale..
DM Żywiec pisze:aha zastanawiam sie jeszcze co was bardziej boli niewłaściwy temat czy mój rower?
bardziej boli mnie twoja głupota bo jak napisałem zreszt.a jak ty napisałes jeśłi to już 5 twój rower to niema sie czym chwalić słonko :*, nie zebym mial ja jakiś mega wypas no ale..
-
- Kontakt:
Dajcie kurwwwwaaaa na luz,teraz bedzie 100postow
o to,ze sie chwali swoim rowerem,albo i nie chwali.
po co tak na siebie nsakakujecie,wszyscy mamy taka sama zajawke,pewnie jak-byscie sie spotkali to nikt nie mial by odwagi nic powiedziec.
Rozluznijcie poslady i zgoda tu ma byc.
pozdro zia
o to,ze sie chwali swoim rowerem,albo i nie chwali.
po co tak na siebie nsakakujecie,wszyscy mamy taka sama zajawke,pewnie jak-byscie sie spotkali to nikt nie mial by odwagi nic powiedziec.
Rozluznijcie poslady i zgoda tu ma byc.
pozdro zia
http://img403.imageshack.us/my.php?image=img2147ue3.jpg
Wiecie co ? Przyłączę się... DM Żywiec: fakt przejścia trepanacji czaszki nie jest powodem do chwały jeśli masz rower za 5-8 tysiaków a nie stać cię choćby na orzech za 90 zeta. To jest tylko dowód głupoty... A jak chcesz sie pochwalic rowerem to wrzuc linka do pinkbike`a w podpis i nikt cie nie bedzie "bezpodstawnie jechał". Póki co jestes jechany jak najbardziej słusznie. Piszesz o latach doświadczeń a nie zdążyłeś nauczyć się przez ten czas , że:
a) sprzęt sam nie jeździ
b)jeździj w kasku
c)to, że masz kase nie zrobi na nas wrażenia
d)naprawdę co nas obchodzi , że ktoś chce się pochwalić? NIC
e)trzeba było wcześniej poczytać forum , żeby wiedzieć jakich topiców nie robić
f)JESTEŚ GŁUPI!!!
Musiałem sie wypowiedziec bo wazonów i kartofli nie zniosę...
a) sprzęt sam nie jeździ
b)jeździj w kasku
c)to, że masz kase nie zrobi na nas wrażenia
d)naprawdę co nas obchodzi , że ktoś chce się pochwalić? NIC
e)trzeba było wcześniej poczytać forum , żeby wiedzieć jakich topiców nie robić
f)JESTEŚ GŁUPI!!!
Musiałem sie wypowiedziec bo wazonów i kartofli nie zniosę...
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
Temat bez sensu jak dlamnie jak chcesz pokazac nowy rower to wrzucasz fotke na pinka i czekasz na komenty a nie odrazu zakladasz nowy temat na forum.Tak pozatym to raczej nie boli nas Twoj rower bo nie jest to jakas wypaszona maszyna tylko zwykly full do fr w wersji ekonomicznej.Moze napisales bo poprostu sie cieszysz z nowego roweru ale dlamnie to bezsens, ja mam Orange i sie nie chwale(choc wlasnie to zrobilem;] lol) wiec nastepnym razem pomysl zanim napiszesz i uwierz mi ze tak naprawde moga kogos bolec czyjes umiejetnosci a nie rower bo przynajmniej dlamnie one najbardziej sie licza bo mozna byc obwieszonym troy lee i miec mega wypaszona fure a jezdzic jak ci@#.Pozdro
-
- Kontakt:
Rower taki sobie, a jak to niestety w polsce bywa, jak tylko pokazesz swoj rower ( a ten wystarczy zeby byl lepszy niz drag z duro ) to juz jestes pozer, szpaner i wogole wszyscy cie nie nawidza i chca fotki jak jezdzisz... ( nie ma to jak patrzec na jezdzace rowery... ) Takie niestety mamy spoleczenstwo, tutaj pokazanie czezgokolwiek jest odbierane za chec zaszpanowania, cholernie prymitywny punkt widzenia, jak wiekszosc naszego spoleczenstwa
P.S. W stanach jakos na forach pelno tematow z tym jaki ktos sobie zlozyl rower. Ludzie dziela sie opiniami, radza co zmienic, co jest fajne, jak o niego dbac itd. Nikogo nie obchodzi jak uzytkownik bedzie z tego roweru korzystal, bo kazdy kto siedzi na forum zwiazane z rowerem zazwyczaj ma ten rower po to zeby jezdzic. zreszta to juz bylo walkowane 100 razy a ludzie i tak nie zrozumieja.
Przykre to jest, ale tak juz mamy
P.S. W stanach jakos na forach pelno tematow z tym jaki ktos sobie zlozyl rower. Ludzie dziela sie opiniami, radza co zmienic, co jest fajne, jak o niego dbac itd. Nikogo nie obchodzi jak uzytkownik bedzie z tego roweru korzystal, bo kazdy kto siedzi na forum zwiazane z rowerem zazwyczaj ma ten rower po to zeby jezdzic. zreszta to juz bylo walkowane 100 razy a ludzie i tak nie zrozumieja.
Przykre to jest, ale tak juz mamy
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Nie wiem dlaczego ale kazdy bawi sie w moderatora, jezeli nie interesuje kogos ten temat poprostu sie nei wypowiada. Od porzadkow są tu moderatorzy i administratorzy i to jest tylko i wylacznie ich problem jak wyglada to forum.Chcąc naprawiac ludzi zacznijcie od siebie :)
ps. nie jestem po niczyjej stronie ;], a i przepraszam za off-topa
ps. nie jestem po niczyjej stronie ;], a i przepraszam za off-topa
www.nsxteam.prv.pl - Olecko Ełk - dirt street :D
http://www.pinkbike.com/photo/1960089/
http://www.pinkbike.com/photo/1960089/