Mam zamiar zmienic ramę ze względu na to że troche zmieniły się moje upodobania do jazdy.Prosze o pomoc w wyborze.Rama będzie wykozystywana w DIRT&STREET.Na oku mam:
-LF Dragstar
-LF Cocaine
-Johnny Bravo
Która z tych ram będzie najlepsza i jaki ewentualnie dobrać rozmiar.Mam 178cm wzrostu.
dragstar z racji geometrii sie ze streetem mocno gryzie wiec odpada - moja opinia (ale dlugosc tylnych widel jak w fullu, gorna rura 612mm jednak cos mowia o tej ramie :p)
swirus No to wez destroyera kosztuje tyle samo co te wymienione i jest o nieba lepsza. Noi co anjwazniejsza jako jedyna z tych wymienionych ram nadaje sie do streetu i dirtu.
może dartmoor z 2005 roku ? ja ją mam i mi sie na niej zajebiście śmiga.Jak dla mnie jedyną wadą jest to że niektóre amorki haczą korkami o wzmocnieie przy główce ramy.Ale można zawsze pokombinować.
kupuj destroyera jumpa i jezdzij a nie kombinuj z alu bo mozesz zeby nagle stracic :)
i zajrzyj do sprzetowni po opinie a nie mow ze gdziestam mowili ze zla rama jest
ja bym radził destroyera albo johny bravo 15"te sa dosc solidne a destroyera zawsze idzie jeszcze pospawac.kieruj sie w strone destroyera ballistic i bop jak i leader fox sa na moj gust dosc delikatne zwłaszcza jezeli masz 180 c wzrostu to raczejnie wazysz 50 kg.bierz destroyera